- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.201
Aynen öyle Allahtan televzyondan baska bşsey yok evdeBendeee :) simdiki cocuklar cok sanssiz ... hersey teknoloji olmus bu sicakta kimse cocuk parkinda degil bombos resmen ki park gölgede :)
Cok güzel ya ev alirken iste bunuda önsemek lazim :)Aynen öyle Allahtan televzyondan baska bşsey yok evdeBen çıkartıyorum hatta bşzm evin önü cıvıl cıvıl aksam üzeri herkes dışarda bende çıkarıyorum çocukları hava alanlar diye mahallemiz sakin park da cıvıl cıvıl çok şükür
Aynen iyi ki burdan tutmusuz diyorumCok güzel ya ev alirken iste bunuda önsemek lazim :)
Rosss sen nerde yasion kiz izmirmiydiAynen iyi ki burdan tutmusuz diyorumeşim her ne kadar gidelim dese de
Günaydın canımİnş en kısa zamanda toparlanırsın canım
İyim bende şükürler olsun
Horozuyla ünlü yaşadığım yer maalesefRosss sen nerde yasion kiz izmirmiydi
Günaydın canım
Denizliiii bizde 9 gün sonra afyona gidecukkkkHorozuyla ünlü yaşadığım yer maalesef
BingoooDenizliiii bizde 9 gün sonra afyona gidecukkkk
Tsk ederim canimmm :)))Bingooogel vaktin varsa beklerim buralara da uğra
Ruhum sıkıldı yaymaktan
İçim dışına çıktı
Ne demek canjmmTsk ederim canimmm :)))
Valla öyle oluyor yaa kıpırdayamamk çok zor
Neyseki biz varız ruhuna iyi geliriz :)
Yatmaktan diyecektim
Yanlış yazmış telefon
Sağol canım
Sen ne yapıyorsun
Napim canım evdeyim ev işi yemek bulaşıkgeciniyoruz sen nasıl oldun daha iyi gördüm seni bugun
Ah bende özledim valla denizi kurban bayramından sonra gitmeyi düşünüyorum , ruhuma çok iyi geliyor.. Kız canımı çektirdin haKanama devam ediyor canım
Kesilse de artık denize gitsem
İyileşmekk istiyorum bir an evvel
Ah bende özledim valla denizi kurban bayramından sonra gitmeyi düşünüyorum , ruhuma çok iyi geliyor.. Kız canımı çektirdin ha
Ah bende özledim valla denizi kurban bayramından sonra gitmeyi düşünüyorum , ruhuma çok iyi geliyor.. Kız canımı çektirdin ha
Üç sene ist oturduk canım tayinle memlekete denizlşye geldik ama cooook pişmanııızzzSen hangi ildesin istanbul mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?