- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.221
Ben çok severim
Tam deniz kızıyım
Bu yıl çok giremedim
Tedaviye gidip gelmekten
Yine 25 defa gitmişimdir
Neyse iyileşeyim kasıma kadar
Üç sene ist oturduk canım tayinle memlekete denizlşye geldik ama cooook pişmanııızzz
AntalyaSen nerde yaşıyorsun habire denizdesinoff kasımda var ya deniz çok güzel oluyor
Yok maalesef boşuna adını denizli koymuşlarDenizli de deniz yok değil mi
Göç gel buraya
Yok maalesef boşuna adını denizli koymuşlarçok düşündük bir ara fethiye Antalya tayin yazalım diye eşim yanar döner olduğu için vazgeçti bir ark bisey demiş vazgeçti
Memleketiniz ise en güzel yer orasıdır
İnsanın memleketi gibisi yok
Biz ikimiz de memleketimizi sevmiyoruz çocuklar çok küçük olunca aileler burada olduğu için ben çok yalnız kalmıstm ist o an verdiğimiz karardı ama asıl orada özgür ve mutluymusum
Hoşgeldin canım nasılsınGünaydınnnnn
Bende bir halsizlik kokum kalkmıyorkızlaar bayram geliyor malumunuz hazırlıklar bzi bekler bende her ne kadar baba evinde olsamda cocukla yine cabaliyorum sıcaklardan canm hiç bsy yapmak istemiyor .. sizde durumlar nasil neler yapıyorsunuz ..biz yeni halıları vercez oda oda temizlk olcak
Hoşgeldin balbalım özledik sendieGünaydin ponciklerin ponciklerii
Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?
Havalar güzel olunca kk aklima gelmiyor
Cogu zaman disarda oluyorum...
Eskiler karışık takiliyomBu aa en fazla dinlediginiz sarki habgisi?
Teşekkürler canım iyi sen nasılsınCanım senin çocukların var mı
Ne güzel ☺
Bizde şükür iyiyiz uzanıyorum sicaktan birsey yapılmıyor hal yok.Teşekkürler canım iyi sen nasılsın
Öyle valla bende çocuk peşin de koşturmaktan ter içindeyimBizde şükür iyiyiz uzanıyorum sicaktan birsey yapılmıyor hal yok.
Var canım Allah'a emanet biri 5 diğeri 3.5 yaşındaCanım senin çocukların var mı
Ne güzel ☺
iyi ayarlamssn kendni canm tsk edermBen ince temizliğe eylül basında gircem hem doğum temizliği olacak benim. Bayramda zaten bana gelen giden olmadığı için normal günlük temizlik yaparım ben. Benim de halılar verilecek ay sonunda veririm inşallah. Zaten şimdi hiç bi yerde hali yok sadece oturma odasında kilim var. Kolay gelsin sana canim
Maşallah kac çocuk var canımÖyle valla bende çocuk peşin de koşturmaktan ter içindeyim
Maşallah maşallah:)))) programin nasılVar canım Allah'a emanet biri 5 diğeri 3.5 yaşında
Teşekkürler 1 tane 17 aylıkMaşallah kac çocuk var canım
Her şey tıkırında şuanMaşallah maşallah:)))) programin nasıl
Allah bağışlasınTeşekkürler 1 tane 17 aylık
Amin çok teşekkürlerAllah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?