- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.361
Ver gaziiii birbirlerini yemekten sana fırsat bulamazlar cano
Iyi demişsin kızAğzını açamaz artık yanımdasusturdm onu görğmceme de diyorm ben senin yerinde olsam arayıp sormam , cmrtesi vır yerlere gidecek olıyorlarmıs neden gidiyosnz gitmeyin bize gelin virt zırt dedim özel hayatına müdahale ettirme annen bile olsa sen evli cpcuklusun dedim
Vefalı gülom benimİvit ivit ben andm
Nasılsın gülom nabtnVefalı gülom benim
Hahahahaha kız fitneden değil de işte akıl veriyorumgecen çocuğun okul işine karışıyor dedim o benim ile kocamın bileceği iş fazla dısardakşkeri muhatap almıyoruz dedim tamam hadi görüşürüz diyor kapattı
Dalga geçiyo bence ya. ya da çok cahil :)İçimzden içimşzdemahahhahahahah kacncı konusu yaa :)
Kuzum 5 yıldır hayatımızda yoktu zaten şimdi mş değerli oldum karıştırmam o hakkını kaybetti cefasınk ben çekerken naptn diye bile aramadı şimdi büyğmğş cocuklarm sefasını onlara mı cektircem :) coooook beklerlerIyi demişsin kızgerçekten ama kuzu çok iyi de olsa annemm canım benim ama her şeye karıştırmamak gerek :)
 Ver gaziiii birbirlerini yemekten sana fırsat bulamazlar cano
Bizde buradayız heraldeeeee !!Vefalı gülom benim
Allah'a şükür bugün biraz daha iyi. Dün sabah 5 e kadar ayaktaydik ateşi düşmedi küvete su doldurdum içinde beklettim zor düştü. Ben de oraya buraya ayılıp bayılıyorum işte :)Nasılsın gülom nabtnçocuk nasıl oldu iyi mi
Aha atarlı göztepeliBizde buradayız heraldeeeee !!
Kesnlklr dalga kuzu aynı konudan her yere açmış , sacmalıyorlar gercektenDalga geçiyo bence ya. ya da çok cahil :)

Deli :))
HahahahhhaaaHahahahaha kız fitneden değil de işte akıl veriyorumgecen çocuğun okul işine karışıyor dedim o benim ile kocamın bileceği iş fazla dısardakşkeri muhatap almıyoruz dedim tamam hadi görüşürüz diyor kapattı
Çok geçmiş olan canım benim Allah gğç kuvvet versin inşAllah'a şükür bugün biraz daha iyi. Dün sabah 5 e kadar ayaktaydik ateşi düşmedi küvete su doldurdum içinde beklettim zor düştü. Ben de oraya buraya ayılıp bayılıyorum işte :)
Tabiki ki tam 35 yanıyor buralar gulo yaAha atarlı göztepeli
Hahahahhhaaa
Kesip atmışsın en iyisi :))
Korkma korkma bizim ki bastan koktu da benim burnum tıkaloydı alamadım kokuyudaha çoluk çocuk yoktan bende bakalım belki ozamana sakliyodur bizimkiler korkmaya başladım bak
Amin canim.Çok geçmiş olan canım benim Allah gğç kuvvet versin inş
Yumurtadan çıkar gibi çıkıp gelmiyolar mı bide ayy sinir oluyom vallaKuzum 5 yıldır hayatımızda yoktu zaten şimdi mş değerli oldum karıştırmam o hakkını kaybetti cefasınk ben çekerken naptn diye bile aramadı şimdi büyğmğş cocuklarm sefasını onlara mı cektircem :) coooook beklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?