- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.541
KıskandımAkraba cikacaz biz dur bakalım az kaldı
Yaaaaa yirim ama :)Ross elden gitmesin diye sırf bu ince düşüncem
Boşuna eskitmedik göztepe formasını üstümüzde bacımSende az Göztepe li değilsin bacım ❤❤. Tam destek
yi beniYerim siziiiii
Hahahahahahaha kolayla sarhoş oldun abhabsbsbaBoşuna eskitmedik göztepe formasını üstümüzde bacımamerikan kolejinin arkasında bi kahve var onun karşısı bi tepelik orası bizim mekandı kolayla sarhoş olurduk hatta bi kere yolda gülme krizine girdim arabalar konvoy oldu benim yüzümden
Ooooov çılgın gençlikBoşuna eskitmedik göztepe formasını üstümüzde bacımamerikan kolejinin arkasında bi kahve var onun karşısı bi tepelik orası bizim mekandı kolayla sarhoş olurduk hatta bi kere yolda gülme krizine girdim arabalar konvoy oldu benim yüzümden
Kardeşin nişanında kadının biri tuttu kolumdan sürüklüyor noluyor dedim gel sen diyoteyze dur çocuğumu alayım diyince bıraktı kolumu eşim sıkı sıkı yapısmaya başladı ahhahahahaha dedim ayağını denk al almazsan alıvecekler vaaa dedim
O ara çok üzüyordu beniOy durum fenaa
Tamm tamm sende yi beni kocam da yok zatenYaaaaa yirim ama :)
Çok merak ettim seni şuanKardeşin nişanında kadının biri tuttu kolumdan sürüklüyor noluyor dedim gel sen diyoteyze dur çocuğumu alayım diyince bıraktı kolumu eşim sıkı sıkı yapısmaya başladı ahhahahahaha dedim ayağını denk al almazsan alıvecekler vaaa dedim
Göztepe başkadır aşktır renklerine kurban bizde giyipte az triplenmedik gardaşBoşuna eskitmedik göztepe formasını üstümüzde bacımamerikan kolejinin arkasında bi kahve var onun karşısı bi tepelik orası bizim mekandı kolayla sarhoş olurduk hatta bi kere yolda gülme krizine girdim arabalar konvoy oldu benim yüzümden
Aman çirkinlik akıyor pacamdan çilli cullı bişeyim: DÇok merak ettim seni şuan
Görsen sonra karıcımlar hava da uçuyorduOh iyi olmuş ozaman ona
Ben hepinizi çok merak ediyorum :))Çok merak ettim seni şuan
Ee ne sandin tipik liseliydik işte. Her birimiz 1 litrelik kola alıp içerdik altıma işediğim günleri bilirimHahahahahahaha kolayla sarhoş oldun abhabsbsba
Ahhaha bendeBen hepinizi çok merak ediyorum :))
Şimdi yaşlandım kız bu hatay kendine benzetti beniOoooov çılgın gençlikay ay gel buraya bulusucam seninle
Ee ne sandin tipik liseliydik işte. Her birimiz 1 litrelik kola alıp içerdik altıma işediğim günleri bilirimkeşke geri gelse o günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?