- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.721
Aaa sevmiyo muyduDedem ilk duyduğunda küçük çaplı kriz geçirdi minigim :)
Zaman koşuyor mübarek
Hatay canım 25 yaşındayimSen nerden kaç yaşındasın
Amin canım darısı başına inşallah ama benden tek farkın evladını daha önce al kucağına sorunsuz:) Allah pişman etmesin inşallah kuzum benim hep mutlu olun :)
Waaa 30 sayfs beler kaynattiniz siz ya
Sohbet süper
sayfaları zor okuyorumm
Hoşgeldin kuzu
Hosgeldin kaçak :)
Ayy dur kanayan yarama dokunma bende 16 17 yaşlarıma donsem hayatımın en güzel yıllarıydı :)Hep 25 ya da 27 kalsam
Ama 17 kalmak isterdim deli dolu
Naptin ne ettin nurummmGel gell :))
Küçüksün diyordu ilk 3 sene çocuğu yasak demişlerdi ilk siz büyuyun sonra çocuğunuzu büyüyünce diyorlardıAaa sevmiyo muydu
Inşallah uyandığında bişeyciği kalmamış olurZorla 2 kaşık yemek yedirdim ateşi 38 buçuk hemen banyoya soktum 10 dk falan suyun altında kaldı çıkınca yine ölçtüm 37 olmuş ateş düşürücü verdim halsizlikten uyudu kaldı yine kuzucum
Aminnn.. sen de inşallah en yakın zamanda bize müjdeli haberi vereceksin kuzumAmin canım darısı başına inşallah ama benden tek farkın evladını daha önce al kucağına sorunsuz
Gel kuzucum gel sensiz olur muHosbuldum kizlarrrr :)) bol sohbetler benide dahil edin :))
KeskeeeInşallah uyandığında bişeyciği kalmamış olur
AminnAminnn.. sen de inşallah en yakın zamanda bize müjdeli haberi vereceksin kuzum
Demi amaGel kuzucum gel sensiz olur mu
Ne güzel en güzel yaşHatay canım 25 yaşındayim
☺ enişte adayı diyelimYok daha kociş değil
Dün küstü de bana :)) hala küs
Küssün desem kızar ha
Yetişmek ne mümkün buyurunHosbuldum kizlarrrr :)) bol sohbetler benide dahil edin :))
Ahh ahhh lise yıllarını özledimAyy dur kanayan yarama dokunma bende 16 17 yaşlarıma donsem hayatımın en güzel yıllarıydı :)
Kuzum benim. Inşallah az kalmıştır senin kavuşmana da:)Amin canım darısı başına inşallah ama benden tek farkın evladını daha önce al kucağına sorunsuz
Yasakladılar zamanında şimdi gelmiyor çocuğumKuzum benim. Inşallah az kalmıştır senin kavuşmana da:)
Bugün hepimizde bi geçmişe özlem hakim onu farkettim :) sohbete bende yetişemiyorum sürekli başa alip okumam gerekiyorNe güzel en güzel yaş
☺ enişte adayı diyelim
Çocuk gibi ☺
Barışır barışır kız
Yetişmek ne mümkün buyurun
Jet sohbethane ☺
Ahh ahhh lise yıllarını özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?