- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.921
Ahahahhs aman dur amanValla ben oturduğum yerden bile fırlatabilirim o potansiyel var bence benim kızda
Kocam bunu buraya yazdigimi bilse cok kizicak vidyo baktim ona güldüm dedimoffff valla yıkıldm yaaaa offf
Sağol nurummmBasit basit kuzuuu
Sohbete 8 dk geriden geliyomKıskanırm kendimden
Durdum güloAhahahhs aman dur aman
Bence de söyleme aman kızarlarKocam bunu buraya yazdigimi bilse cok kizicak vidyo baktim ona güldüm dedim
Hahahahahahhaha farketmz ben seni beni sevdiğini biliyorumSohbete 8 dk geriden geliyom
Sen yine şimdi öylesin ben hep geriden geliyorum ya ben napimSohbete 8 dk geriden geliyom
Bir keresinde ben eşim ve oğlum gece kayinpederden geldik ve şehiriçi otobüs bizi bıraktı biz yol üzeri tatlicidan geçtik oğlan tatlı alalım dedi eşim alalım dedi tamam dedim abi bize paketi hazırlarken baktım hadi ama tatlı istiyorum tatlı diye mızmızlandi bende tamam oğlum sabret abi bize koyuyor dedim ve demez olaydım sokağa girmekle eşimin oğlum sen orda ne dediğinin farkındamısın evet dedim yanlışlıkla oldu yanlış cümleydi üzür dilerim dedim hala bunu yazarken gözlerimden yaş aktı eşim bekliyor kendi kendime gülüyüm bak sinir oldum hiç dedim
Bir keresinde ben eşim ve oğlum gece kayinpederden geldik ve şehiriçi otobüs bizi bıraktı biz yol üzeri tatlicidan geçtik oğlan tatlı alalım dedi eşim alalım dedi tamam dedim abi bize paketi hazırlarken baktım hadi ama tatlı istiyorum tatlı diye mızmızlandi bende tamam oğlum sabret abi bize koyuyor dedim ve demez olaydım sokağa girmekle eşimin oğlum sen orda ne dediğinin farkındamısın evet dedim yanlışlıkla oldu yanlış cümleydi üzür dilerim dedim hala bunu yazarken gözlerimden yaş aktı eşim bekliyor kendi kendime gülüyüm bak sinir oldum hiç dedim
Akşam akşam kocama vurdum sen böle kkonusmuyon diye oh iyi oldu oda al kankilerini git dedi ;(
CanmsnDurdum gülo
Görüşürüz canım :)Kızlar size iyi sohbetler
Biraz uzanacağım
Görüşürüz
İlk oğlumda 3.5 hamileydim ve sinemaya gitmiştik hükümet kadını2 ye gülmekten doguracam sandımBen hamileyken çok hapsururdm hala daha öylebri gün dedim hapsururken fırlayacak velet dşye
Bu aralar onsuz çok gülüyorum kıskanıyor
Afiyet olsun ball:))Sağol nurummm
Benim alerjik başladı mı bitmiyor 30 u buluyorİlk oğlumda 3.5 hamileydim ve sinemaya gitmiştik hükümet kadını2 ye gülmekten doguracam sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?