- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.761
Pazardan geldim, dinleniyorum canim..Kizlarrrr napiyosun bakiiim :)
Bizimde yok canim...@
evde klima olmayinca amele gibi pisiom hahhaha
Ne güzel isimler koymussun öyle bayildim.. fotosunu at bize..İyi valla canım şekerle lokumla konusuyom öle :) gören deli dicek:))
Pazara gittik , biraz parka gittik geldik dinleniyorum canim..
Gelmiyim oraya..Kuzenim bana laf cakip duruyormorelim bozuldu ama kendi kendime düzelttim tekrar
Canim o eltin mi? Benim vicdanli arkadasim, yine sahip çikmis , gecmis olsun...Canım eltim rahatsizlandi onu getirdim canım acilde bekliyom öyle akşam görüşürüz kizlar
Canim bende de vardi adet düzensizligi , asilama tutmayinca tüp bebekle oldu.. inşAllah senin olur asilamayla hakkinda en iyisi olsun , Rabbim yüzünü güldürsün..Pko sendromu var cnm adet düzensizligi
Allah razı olsun cnmm ben aşılama yaptirmadim klomen tedavisiyle catlatça iğnesi yaptırdım amin cnmmCanim bende de vardi adet düzensizligi , asilama tutmayinca tüp bebekle oldu.. inşAllah senin olur asilamayla hakkinda en iyisi olsun , Rabbim yüzünü güldürsün..
Himm.. ben asilama anladim kusura bakma..Allah razı olsun cnmm ben aşılama yaptirmadim klomen tedavisiyle catlatça iğnesi yaptırdım amin cnmm
Evet canım o şahıs eve geciyim konuşuruz btnmPazardan geldim, dinleniyorum canim..
Bizimde yok canim...
Ne güzel isimler koymussun öyle bayildim.. fotosunu at bize..
Gelmiyim oraya..
Canim o eltin mi? Benim vicdanli arkadasim, yine sahip çikmis , gecmis olsun...
Evet canım o şahıs eve geciyim konuşuruz btnmPazardan geldim, dinleniyorum canim..
Bizimde yok canim...
Gelmiyim oraya..
Estağfurullah canimHimm.. ben asilama anladim kusura bakma..
Oralarda nem yoktur ama 2-3 gün önce biraz yağmur yağdı serinleme beklerken tam tersi felaket sıcak çöktü.Bizim buralar da 36-37 derece ama yinede günesteyim yanibugün firtina geldi yagmur yagdi.. serinledi ortalik 24 dereceye düstü
Vakit ayir cnm da otur en azindan sabah kahvltini yada kahveni orada ic aksamlari otur
Hic sarki dinlemiyorum son zamanda
Ayyyyy geldene ama o salak icin gelme benim icin gel ben ben bihterin icin ben ben ben benPazardan geldim, dinleniyorum canim..
Bizimde yok canim...
Gelmiyim oraya..
Napim kuzum ancak oturdum daha da sabahtan beri.. Sen nasılsın nabtn
Sirt agrisi olmasin?Şuan sol tarafimda acaip bir ağrı var sizce normal mi arkadaşlar
İşte geldm burdayım
Canımmmmmm nabıyorsnByNkoaLa EternaaLLove T Tatlianne20 @gulse14 @Nnuurrr ay nerdesinizzzzzz ballarim kaymaklarim benimmm
Bebisle uzaniyoruzCanımmmmmm nabıyorsn
Napim kuzumm anca girebildim yemek bulaşık çamaşırBebisle uzaniyoruzkoklasiyoruz biraz sen napiosun canoo
Ben yavas yavas agir agir yapiyorum isleriNapim kuzumm anca girebildim yemek bulaşık çamaşır
Yok canım sırt ağrısı değil tam sol kasigim ağrıyorSirt agrisi olmasin?
Ondan değil gececiydi o yüzden cıkmadmBen yavas yavas agir agir yapiyorum isleridün sen kocisle küsüsdpgpn nasil belliydi ama cikmamisin burdan barisdiniz mi bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?