- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.241
Gelinim benim yakınacagin zaman da gelecek sık disini:) her şeyin güzelliğide olumsuz yönü de var diyelim :)
Gel beni alllll der gbş oldu
Ahhahahaha sorma sorma
Bunlar karı koca alem
Ne güzelmiş ora öyle :))Evet balkonumdan koyun sesleri falan duyuluyor
Yada bı git ya hava sıcak yapış yapisim git oooteeee
AynenYada bı git ya hava sıcak yapış yapisim git oooteeee
Estağfurullah :) iyi geceler Allah rahatlık versin :)Hatunlar sohbetiniz bol ve neseli olsun
Bana müsade uykum geldidaha fazla sacmalamadan yatiyim
Allahim yaşadıklarımı başka ağızdan duymakta varmışDeğil kuzum yaa hiç değil hem debe sinekler yiyor adam diyor ki snş kimse yiyemez erkek sinek miydi yiyen dedim her yerken cinsiyetine baktm
Ya ama öyle degil mi? O kadar söz sahibi olmak istiyorsa gelsik istesinGel beni alllll der gbş oldu
:) ne bileyim kuzum. Allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda.Gelinim benim yakınacagin zaman da gelecek sık disini
Ya gercekten güzel :) ama ulasim kötü malesefNe güzelmiş ora öyle :))
:)))) Siz bu hasretle 3 aya kalmaz gelinimi getirirsiniz inşallah :)):) ne bileyim kuzum. Allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda.
Allahim yaşadıklarımı başka ağızdan duymakta varmış
Tabi canım da işşnş kursun bakalımYa ama öyle degil mi? O kadar söz sahibi olmak istiyorsa gelsik istesin
Eee her yerin bı cilvesi var anam öteki kaynım İtalya'da comoda orda köydeki ama burdan daha iyi şartlarıYa gercekten güzel :) ama ulasim kötü malesef
Iste elini cabuk tutsunTabi canım da işşnş kursun bakalımpolisimiz
Evet aynen öyleYa ama öyle degil mi? O kadar söz sahibi olmak istiyorsa gelsik istesin
sinek ısırırken bir bakar mısınz erkeksençz kanım caşz değil lütfen ısırmayn mı dicem delirrcek beni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?