- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.341
Allah kocana yardım etsin bana böyleysen adama neler yapiyosun Allah bilirhemseriydim güya git sen git Rossuna git
Kıyamaz kıyamaz sevgililigin kadınlar için 1 kuralı küçük kız çocuğu gibi çişini gelmiş gibi iki kıvran ama o öle değil de ağzını bük kasları çat barışıp gidersiniz
Ona işlemez sinirliyken. çokta kıyamaz ama bilmiyorum bu defa
:)) aynen kuzu doğru hatırladın :) inşallah bakalımm :)Hadi yaa iyi olur inşallah kuzum e sana antep yolu göründü desene :) doğru hatırlıyorum dimi
Eee çekiyor işte accikAllah kocana yardım etsin bana böyleysen adama neler yapiyosun Allah bilir
İzmirin sokaklarında yürüyoruz formalarla, sayımız yüzbinler oldu sarısıyla kırmızıyla ❤❤❤Bilmiyorum valla aile bakım unutmadıysan :))
Hataydaydın dmi kuzuu. Kuşum benim eminim öyle olduğunaAmin canim sen yakınsın bana sen de buyur gel başımın üstünde misafir ederim ❤❤
Annen evde mi annen evde miii annen evdeyse bize gelir miiiBilmiyorum valla aile bakım unutmadıysan :))
Kız telefon kafayı yedi bi kaç dk geç geliyorum idare edin :)
Yerim sizi
Kıyamaz kıyamaz sevgililigin kadınlar için 1 kuralı küçük kız çocuğu gibi çişini gelmiş gibi iki kıvran ama o öle değil de ağzını bük kasları çat barışıp gidersiniz)
Annen evde mi annen evde miii annen evdeyse bize gelir miii
Evet canım bak alt katımda da senin hemşeri oturuyor :) gel onu da görürsünHataydaydın dmi kuzuu. Kuşum benim eminim öyle olduğuna
Wooow iiyi formdasin kuzum sensiz geçmesin bu yaşam senin için bütün kavgam 1925te doğdu şanlı goztepemizİzmirin sokaklarında yürüyoruz formalarla, sayımız yüzbinler oldu sarısıyla kırmızıyla ❤❤❤
Aynen az islemleri hızlandırsınIste elini cabuk tutsunbiraz gaz vermek lauim bi mitivasyon lazim oglanaaa
Duama kattm seni de
Kızz deli yaa
Çok mu şey anlatıyorum diye ayrıntı vermek istemedim tanıdığım biri okusa apaçık ben olduğumu anlar
He kuzu inşallah. Okul bitti rapor bekliyo hayırlısıyla gelirse dua edinn
Kuzuu valla kısmet olur inşallah bi gün. Bende beklerim inşallah tüm samimiyetimle söylüyorumEvet canım bak alt katımda da senin hemşeri oturuyor :) gel onu da görürsün
Ayyy ayyy kimler gelmiş izmirlimmm hosgeldnnnnnAy ay ayy rosummm sen beni mi özledin bacım :) bende hepinizi ayrı ayrı özledim ❤❤
:))Aynen az islemleri hızlandırsın
Bana güven çok sinirlendirdigimde işime yaradı he gene affetmezse senin haklı olduğun konuyu önüne getir sen kuş ama fazla uzatma
Ay yok in arabadan diyip basıp gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?