- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.321
Aynen sanki biz anmadıkİiiiyiii
Çok şükür canım arkadaşım uzaktan geldi yaa herşeyi önüne dökesim geliyor ondan pek oturmuyorum açıkçası ama çok iyi oldu yaa kafam dağıldı benim de sayesindeDinlen kuzuu. Inşallah misafirin gidince buluşuruz :) nasıl gidiyo nasılsın :)
İyi geceler kuzum bebisinde var dinlen :)Kizlar ben yatiyoreeeee ... yarin dull enerji ile görüsmek üzere insallah
Yaramaa bastı geçtiiiNnuurrr canimmmm ❤❤ napiyon cano nasıl gidiyo aşkla barıştın mi uzak kaldım buralara
InSana trip de artırmıyor giz buuu trip atarken trip yiyen sevgililere döndüm
Iyi geceler balım Allah rahatlık versinKizlar ben yatiyoreeeee ... yarin dull enerji ile görüsmek üzere insallah
Senin bı bakışın adamı barıştırir kıs:))Yaramaa bastı geçtiii
Yok kuzu alamadım gönlünü. Çok kırgın. Yanına gidicem inşallah işleri var babasıyla onlar bitsin de
Nire kizz ben daha yeni geldim :) iyi geceler canimKizlar ben yatiyoreeeee ... yarin dull enerji ile görüsmek üzere insallah
İnşaata dair her türlü dertleriniz alınır cano :))) itina ile cevap verilir :))
Şöyle canım sole git Rossuna aileInSana trip de artırmıyor giz buuu trip atarken trip yiyen sevgililere döndümserraammm canimm bebeaamm ❤❤
Kızzz şıracının şahidiAynen sanki biz anmadık
Ayy kuzum benim. Dmi öyle oluyo herşey eksiksiz olsun iyi ağırlayalım diye koştur koştur oluyo :)) kolay gelsin kuzum. Keyifle geçsin inşallah :)Çok şükür canım arkadaşım uzaktan geldi yaa herşeyi önüne dökesim geliyor ondan pek oturmuyorum açıkçası ama çok iyi oldu yaa kafam dağıldı benim de sayesinde
Hadi yaa iyi olur inşallah kuzum e sana antep yolu göründü desene :) doğru hatırlıyorum dimiYaramaa bastı geçtiii
Yok kuzu alamadım gönlünü. Çok kırgın. Yanına gidicem inşallah işleri var babasıyla onlar bitsin de
Kızzz şıracının şahidisen bari uyma şuna
Ama sen benim ilk rosumsunŞöyle canım sole git Rossuna aile)
Senin bı bakışın adamı barıştırir kıs:))
Bilmiyorum valla aile bakım unutmadıysan :))Ama sen benim ilk rosumsunbi göztepe marşı mi söyleyek napak gönlünü almak için
Amin canim sen yakınsın bana sen de buyur gel başımın üstünde misafir ederim ❤❤Ayy kuzum benim. Dmi öyle oluyo herşey eksiksiz olsun iyi ağırlayalım diye koştur koştur oluyo :)) kolay gelsin kuzum. Keyifle geçsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?