- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.361
Ahhahaaha tripbanİiiiyiii
Uyumadan dostlarına bi selam çakayım dedimdi iyi yapmış miyimAyyy ayyy kimler gelmiş izmirlimmm hosgeldnnnnn
Burdayım kuzum devamını getirdim senin için
Sus kış :))Ahhahaaha tripban
Inşallah canım. Bak şimdi bende kalan arkdsimla da nette tanıştık birbirimizi hiç görmeden dost olduk. Kocası ile sorunu oldu ilk beni aradı ben geliyorum diye :)Kuzuu valla kısmet olur inşallah bi gün. Bende beklerim inşallah tüm samimiyetimle söylüyorum
Ayy yok kuzu hiç öyle eski toplara girmeyiz ama çişim gelmiş gibi kıvranıp dudaklarımı büküp kaşımı çatarım tamamBana güven çok sinirlendirdigimde işime yaradı he gene affetmezse senin haklı olduğun konuyu önüne getir sen kuş ama fazla uzatma
Seni yiri mSus kış :))
Ayy yok kuzu hiç öyle eski toplara girmeyiz ama çişim gelmiş gibi kıvranıp dudaklarımı büküp kaşımı çatarım tamam
Serra bana küstü. Rossun daha çok aklina gelmişim dedim olay koptuKim neye küstü okumadım sayfaları
Sende gel missss gbş kanatlarımın altınahemseriydim güya git sen git Rossuna git
Yesene yaa :))Seni yiri m
Serra bana küstü. Rossun daha çok aklina gelmişim dedim olay koptu
Geldim anne anne anne anneciğimSende gel missss gbş kanatlarımın altına
Anca yetisiyorum kuzum size yetişmek için mutfakta çakılı kaldım içerde klima açık yazmaktan gidemiyorum bile totoma kadar terledim burda değerini bilBurdayım kuzum devamını getirdim senin için
Ahhh kujummm kujummmGeldim anne anne anne anneciğim
Valla banane en çok beni sevin en çok beni ozleyin ozamanama ama ama küsülmz ki böyle
Oy değerim totosunu terletmek vay benim emekçi arkadaşım vayAnca yetisiyorum kuzum size yetişmek için mutfakta çakılı kaldım içerde klima açık yazmaktan gidemiyorum bile totoma kadar terledim burda değerini bil
Öyle yapıyoruz zatenValla banane en çok beni sevin en çok beni ozleyin ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?