- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.301
Ay ay ayy rosummm sen beni mi özledin bacım :) bende hepinizi ayrı ayrı özledim ❤❤gulse14 ne zaman gelecekti yaz habernz var mı
Önemli değil canoBen bunu babama bi söyliyim cok tsk ederimmmm
Arkadaşının sorunu için kocasını uyandıran kadın gibi kadınKuzucum adam cevap verdi geri uyudu onlar yinede kendi borçları olmadığına dair dilekçe versinler ( zorla uyandırdım adamı valla geri uyudu :) )
En çok kimi :)Ay ay ayy rosummm sen beni mi özledin bacım :) bende hepinizi ayrı ayrı özledim ❤❤
Evet öyle ... iyi olsunlar istiyorum sadece ... ayaklarina tas degmesin istiyorum ...
İmmmah yerim sizi ben sizde benim derdime ortak oluyonuz canoArkadaşının sorunu için kocasını uyandıran kadın gibi kadın
Hoşgeldin kuzuu :) bizde seni özledik :)Ay ay ayy rosummm sen beni mi özledin bacım :) bende hepinizi ayrı ayrı özledim ❤❤
OzledimmIyi geceler ben geldim yatmışken boşluk buldum bi gireyim dedim.o kadar yoruldum ki 2gundur. Arkadaş salı günü akşam gidecek eğer bi aksilik olmazsa sonra hep sizleyim insallah
Hepinizi aynı valla kuzum ben ayrım yapamam şimdiEn çok kimi :)
Ben de seni özledim balimmmOzledimm
Dinlen kuzuu. Inşallah misafirin gidince buluşuruz :) nasıl gidiyo nasılsın :)Iyi geceler ben geldim yatmışken boşluk buldum bi gireyim dedim.o kadar yoruldum ki 2gundur. Arkadaş salı günü akşam gidecek eğer bi aksilik olmazsa sonra hep sizleyim insallah
Hepinizi aynı valla kuzum ben ayrım yapamam şimdiama en çok da ross anmış beni bilemiyorum artiikkk
Nnuurrr canimmmm ❤❤ napiyon cano nasıl gidiyo aşkla barıştın mi uzak kaldım buralaraHoşgeldin kuzuu :) bizde seni özledik :)
Aynen öyleArkadaşının sorunu için kocasını uyandıran kadın gibi kadın
İmmmah yerim sizi ben sizde benim derdime ortak oluyonuz cano
İnşaata dair her türlü dertleriniz alınır cano :))) itina ile cevap verilir :))
Kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?