- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.401
Yesinler canınıNeyse hadi bunu kabul edeyim bari :) serra benim nazımı çekmeyince bende sana naz yapim dedim. 2 canlıyım ben azcik tölerans yahu çok bisi değil
Alayına isyan inadına GÖZTEPEAtman atmam
Bak bu senin için
Sen bana yasak
Ben sana tutsak
Haftada bir buluşmasak
Hayat bize harap
Senin için yanan kalpler
Ölene dek seni sever
Göztepe peşindeyiz
Her maçında seninleyiz
İçimdeki Ateş sönmez
Dudaklarım susmak bilmez
Her nefesinde alayına isyan bitmez
As bayrakları as
Kizimla gelcez zaten yanına teyzesi o zamana kadar sen de hamiş olursun inşallah Allahın izniyle kızım da abla olur ne güzelYesinler canını
Bakk sana Göztepe paketi yaptım canikom uuuuuuf azcikta göz göz havası yollim yakalaAlayına isyan inadına GÖZTEPE
İnşallah bitanecigim her zaman iki minigin forması benden yerim onları :)Kizimla gelcez zaten yanına teyzesi o zamana kadar sen de hamiş olursun inşallah Allahın izniyle kızım da abla olur ne güzel
Ohh misss ❤❤❤Bakk sana Göztepe paketi yaptım canikom uuuuuuf azcikta göz göz havası yollim yakala
Inşallah canım Allah gönlüne göre versinİnşallah bitanecigim her zaman iki minigin forması benden yerim onları :)
Cansın hemşerim bı goztepemiz nerde olursa olsun göz göz aşkı içindeyse ona heryer GöztepeOhh misss ❤❤❤
:)) Eee teyzeyiz olcak okadarInşallah canım Allah gönlüne göre versin
Orası öyle canım benim :)Cansın hemşerim bı goztepemiz nerde olursa olsun göz göz aşkı içindeyse ona heryer Göztepe
Bende yatıyorum iyi geceler canım ❤❤Canolarim ben artık yatar hepiniz cook seviliyosunuz benim herif mırıldanmaya başladı yarın gorusuruz
Kuzucum dün akşam uyku sersemi olduğu için kısa söyledi eşim tapu eğer sizin uzerinizdeyse babanlar ilk belediyeye başvuracaklar mis sonra elektrik dairesine başvuracaklar ama bina yeniyse muteahhit abonelikleri verir düzelir dedi benimki yeni binalarda ilk şantiye suyu veriyolarmisÖnemli değil cano
Uykusuzluga dayanamiyorum cano
Evet öyleymis ama santiye suyunu bizimkiler kabul etmiyormus ... bide ordan borc cikar üstümpze kalir diye ... neyse hayirlisi babam pek önemsemedi dediklerimi .. ama cok tesekkür ederim allah razi olsun canim arkadasimKuzucum dün akşam uyku sersemi olduğu için kısa söyledi eşim tapu eğer sizin uzerinizdeyse babanlar ilk belediyeye başvuracaklar mis sonra elektrik dairesine başvuracaklar ama bina yeniyse muteahhit abonelikleri verir düzelir dedi benimki yeni binalarda ilk şantiye suyu veriyolarmis
Sen hic uyumuyormusunnnnnn??? Günaydin balim musmutlu sabahlarGuuuunnnnaaaayyyyydddddddiiiinnn canlariiim musmutlu gün geçirin insaaaallllahhh .
Önemli değil kuzucum :)Evet öyleymis ama santiye suyunu bizimkiler kabul etmiyormus ... bide ordan borc cikar üstümpze kalir diye ... neyse hayirlisi babam pek önemsemedi dediklerimi .. ama cok tesekkür ederim allah razi olsun canim arkadasim
Ooo ben kalktım spor yaptım şimdide yoldayızSen hic uyumuyormusunnnnnn??? Günaydin balim musmutlu sabahlar
Wooowww nereye gidiyorsun bakimOoo ben kalktım spor yaptım şimdide yoldayızuykucular :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?