- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.441
Buradayız canisiNerde bu millet kızlar. @_nurunnisa_ @-Mihrimah T Tatlianne20 @cayimin sekeri @Hannaz @Pembe Vosvos @vuska @Hemdelihemasık @Deli ve Cesur @bulca E Eren61 @Esseteacher @BeautifulPanda0814 @Dil-i bitab @TamBirRabia @MadammorByNkoaLa @minik meleklerim @umudu beklemek N Nnuurrr @Bayan Papatya @Papatya gelini @Zeytintanem Oeksuez @gulse14 H Huma Gulsum hayde sohbete gelin hep bir arada sohbetin belini topiğin rekorunu kırak
Günaydin nurum :) rüyanda beni gördün mü
iğne olduğum günmü canimBilgim yok ama nacizane fikrim ben olsam o igneden sonra hergün bir kac defa iliskiye girerdim esimle
Cam siliyodum kuzu ya şimdi oturdumNerde bu millet kızlar. @_nurunnisa_ @-Mihrimah T Tatlianne20 @cayimin sekeri @Hannaz @Pembe Vosvos @vuska @Hemdelihemasık @Deli ve Cesur @bulca E Eren61 @Esseteacher @BeautifulPanda0814 @Dil-i bitab @TamBirRabia @MadammorByNkoaLa @minik meleklerim @umudu beklemek N Nnuurrr @Bayan Papatya @Papatya gelini @Zeytintanem Oeksuez @gulse14 H Huma Gulsum hayde sohbete gelin hep bir arada sohbetin belini topiğin rekorunu kırak
Ohhh afiyet olsun banada yollaaa
Anaa hakikaten ha aklıma geldi bazlama gördüm rüyamda kuzu afedersin
Annemle sofra hazırlıyoruz bazlama yapıyodum
Evet ve bir hafta sonrasiİg
iğne olduğum günmü canim
Gel döktürürüm sanaOhhh afiyet olsun banada yollaaa
Bende netten faydalı yiyecekler bakiyorumCam siliyodum kuzu ya şimdi oturdum
Sizler Napıyosunz
Oyy bebiş için mi kızzzBende netten faydalı yiyecekler bakiyorum
Evet biliyorum içtenlikle hepiniz sevindiniz. Eşime dedim moralimi bozacak durumlardan uzak tut. Oda dikkatliYaa nasıl sevindim kız.
Dikkatli ol bu sefer .. sıkıntı yapma boşver geç herşeyi .. bebişin için..❤
Sağol canisi darısı isteyen tüm annelerin başınaAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Amin Amin AminnSağol canisi darısı isteyen tüm annelerin başına
Ben kızKim hamile kızlar bu arada selamlar
Benim gibisin: DUykusuzluga dayanamiyorum cano
Hosbuldummmmm nurumRossuuuummmm
As hoşgeldin :)
Bende çok dayanamam ayakta kalırım ama tüm algılarım kapanırBenim gibisin: D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?