Yuhhh ama ben olsam gitmem bir daha valla vicdansızmıs , kuzu benim çocuklar a bşr iğneleri nasıl değil doğduğundan beri bosveer kızına alır herseyi bizimkiler torun değil sanki.
Bir gün gittim yğzsğz yğzsğz sen beni niye cagırmıyon bu torun sizin kanınızdan canınızdan dedim hadi beni sevmiyon kendi kanını da mı sevmiyon diyince kaldı
Bazı insanlar anlamıyor gerçekten bosver artık öbür eltin yapan sen bebişlisin

Ektim şehir dışına taşındı kim yapıyorsa yapsın umrumda değil kız ben anlatsam roman olur boşver sen dersin bu nasıl bir cins akıllılık tam değil cahillikten bide doldurulduktan eltim ayrı dolduruyor görümce m ayrı kaynanamın elçisi ablası kim ne derse inanır sen düşün artık bu tipleri Rabbim bize evimize çocuklarımızı korusun huzur mutluluk iman salih etsin

Ahh canım yaa ne zaman istersen anlat dinlerim ben
Ah o doldurmuşlar olmasa jersey çok güzel olacak da aklı basnda olan zaten doldurasa gelmz görmcenle eltin fenaaa

Ahh canım yaa ne zaman istersen anlat dinlerim ben
Ah o doldurmuşlar olmasa jersey çok güzel olacak da aklı basnda olan zaten doldurasa gelmz görmcenle eltin fenaaa
Ektim onun arkasında neler söylüyor oda yengecim de yengecim diyor kuyruğunu onun eline koymuş

Ektim onun arkasında neler söylüyor oda yengecim de yengecim diyor kuyruğunu onun eline koymuş
Boylelerini ne denir ki bilemedim şimdi işlerine gelince gelinisin gelmeyince yabancı ise yaramaz Valla benim kaynanamin hiç sesi çıkmaz fukaramun ben yapamadım şeylerde daha iyisini yaparsın der bilmiyom çok acaip geliyor böyle kaynanalar valla allaA yardımcın olsun cnm

Islere koyulduk bosladim kuzu adam geliyor osirada giremedim nasılsın balım nasıl gidiyor
Kim hamile kızlar bu arada selamlar
Aleyküm selam canım hadi inşallah catlamistir biran önce tutunur bebeisimiz

Selamlar canımlar
Aleyküm selam canım napiyonuz bacilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…