- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.481
Yuhhh ama ben olsam gitmem bir daha valla vicdansızmıs , kuzu benim çocuklar a bşr iğneleri nasıl değil doğduğundan beri bosveer kızına alır herseyi bizimkiler torun değil sanki.Kız evim ayrı yaşlı ki.se de yok kızı gidip anasına yapmıyor kaynanasına yapıyor daha doğrusu ben yapim diye bide eltim yapsa ona karşılığını verir sanki yapmam is gibi sıra bana gelince ya ni herşeyden once insan demez mi bu kız böyle bu kadar gelip temizliği yapıyor beni geçtim oğluma bir bayramlık bir ayakkabı bir bisiklet bir oyuncak birşey oda orda o pisliği soluyor yanimda ihtiyaç değil varken yapmıyorlardı ama en azından bir gönül hoşluğu çokmu yada temizlik tutsan güzel bir yemek bile yaparsın yaptirirsin insan dipten temizlik yaptığında acıkır cani sıcak karnı tutacak yemek bir çay kahvaltılık ne enerjisi aç gözlülukle alakası yok ama elti. Açık açık diyordu ben yemek için geliyorum buraya ben yemek vaktinde kalkan birisi yemek yapiyorum gelin yemeğe oğlunun sevdiği benim Hiç yemedigim yemeği yapan ozaman oglunu çağır dedim kelle yapıyor ben kafa seviyorum oda sucuk alıyor bende sucuk Hiç yemem dedim ben yeniyorum ac kaldım güya yemek yemeye gittik dedi senin için 10 tl kafaya veremem sen seviyorsun ama senin icin almam bende dedim ozaman oğlunu çağır
Ektim şehir dışına taşındı kim yapıyorsa yapsın umrumda değil kız ben anlatsam roman olur boşver sen dersin bu nasıl bir cins akıllılık tam değil cahillikten bide doldurulduktan eltim ayrı dolduruyor görümce m ayrı kaynanamın elçisi ablası kim ne derse inanır sen düşün artık bu tipleri Rabbim bize evimize çocuklarımızı korusun huzur mutluluk iman salih etsinYuhhh ama ben olsam gitmem bir daha valla vicdansızmıs , kuzu benim çocuklar a bşr iğneleri nasıl değil doğduğundan beri bosveer kızına alır herseyi bizimkiler torun değil sanki.
Bir gün gittim yğzsğz yğzsğz sen beni niye cagırmıyon bu torun sizin kanınızdan canınızdan dedim hadi beni sevmiyon kendi kanını da mı sevmiyon diyince kaldı
Bazı insanlar anlamıyor gerçekten bosver artık öbür eltin yapan sen bebişlisin
Ahh canım yaaEktim şehir dışına taşındı kim yapıyorsa yapsın umrumda değil kız ben anlatsam roman olur boşver sen dersin bu nasıl bir cins akıllılık tam değil cahillikten bide doldurulduktan eltim ayrı dolduruyor görümce m ayrı kaynanamın elçisi ablası kim ne derse inanır sen düşün artık bu tipleri Rabbim bize evimize çocuklarımızı korusun huzur mutluluk iman salih etsin
Ektim onun arkasında neler söylüyor oda yengecim de yengecim diyor kuyruğunu onun eline koymuşAhh canım yaane zaman istersen anlat dinlerim ben
Ah o doldurmuşlar olmasa jersey çok güzel olacak da aklı basnda olan zaten doldurasa gelmz görmcenle eltin fenaaa
Tam ikili oynama yaa en nefret ettiğim insan tipi.Ektim onun arkasında neler söylüyor oda yengecim de yengecim diyor kuyruğunu onun eline koymuş
Boylelerini ne denir ki bilemedim şimdi işlerine gelince gelinisin gelmeyince yabancı ise yaramaz Valla benim kaynanamin hiç sesi çıkmaz fukaramun ben yapamadım şeylerde daha iyisini yaparsın der bilmiyom çok acaip geliyor böyle kaynanalar valla allaA yardımcın olsun cnmEktim onun arkasında neler söylüyor oda yengecim de yengecim diyor kuyruğunu onun eline koymuş
Bebis kimildarken acıların geçiyor farklı duygu ona ski ski sarilasim geliyor.Atlatır tatlı annem benimeti sağlam boşver onu zaten yoruldum güzel şeylerden konuşalım bebiş neler yapiyo
Bugün sansima sabahtan beri sular yok yasak ettiniz bana işler duruyor halen bekliyorum sulari:)Sana yarin ev isi yasak
Bugün nereyi temizlicen kiz? Allah askina birsey yapmaBugün sansima sabahtan beri sular yok yasak ettiniz bana işler duruyor halen bekliyorum sulari:)
Islere koyulduk bosladim kuzu adam geliyor osirada giremedim nasılsın balım nasıl gidiyorNerde bu millet kızlar. @_nurunnisa_ @-Mihrimah T Tatlianne20 @cayimin sekeri @Hannaz @Pembe Vosvos @vuska @Hemdelihemasık @Deli ve Cesur @bulca @Eren6161 @Esseteacher @BeautifulPanda0814 @Dil-i bitab @TamBirRabia @MadammorByNkoaLa Minik Duduklu Tencere EternaaLLove @Nnuurrr @Bayan Papatya @Papatya gelini @Zeytintanem Oeksuez @gulse14 H Huma Gulsum hayde sohbete gelin hep bir arada sohbetin belini topiğin rekorunu kırak
Aleyküm selam canım hadi inşallah catlamistir biran önce tutunur bebeisimizKim hamile kızlar bu arada selamlar
Aleyküm selam canım napiyonuz bacilarSelamlar canımlar
Salon yapacaktm supurup silip sular yok nezmaman gelir bilmiyorum çalışmımi var ne bayadir yok sabahtan beriBugün nereyi temizlicen kiz? Allah askina birsey yapma
Misknlestm valla depresyonda miyim neym kımıldayamıyormIslere koyulduk bosladim kuzu adam geliyor osirada giremedim nasılsın balım nasıl gidiyor
Aleyküm selam canım hadi inşallah catlamistir biran önce tutunur bebeisimiz
Aleyküm selam canım napiyonuz bacilar
Biraz geç kaldım ama geldimNerde bu millet kızlar. @_nurunnisa_ @-Mihrimah T Tatlianne20 @cayimin sekeri @Hannaz @Pembe Vosvos @vuska @Hemdelihemasık @Deli ve Cesur @bulca @Eren6161 @Esseteacher @BeautifulPanda0814 @Dil-i bitab @TamBirRabia @MadammorByNkoaLa Minik Duduklu Tencere EternaaLLove @Nnuurrr @Bayan Papatya @Papatya gelini @Zeytintanem Oeksuez @gulse14 H Huma Gulsum hayde sohbete gelin hep bir arada sohbetin belini topiğin rekorunu kırak
Hayirdir kuzu ne oldu daMisknlestm valla depresyonda miyim neym kımıldayamıyorm
Hoşgeldin kuşumBiraz geç kaldım ama geldim
Bilmem nazar oldum herhaldeHayirdir kuzu ne oldu da
Hoşbulduk nasılsın :))Hoşgeldin kuşum
Zuzuuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?