- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.461
Buradayız canmmmmNerde bu millet kızlar. @_nurunnisa_ @-Mihrimah T Tatlianne20 @cayimin sekeri @Hannaz @Pembe Vosvos @vuska @Hemdelihemasık @Deli ve Cesur @bulca @Eren6161 @Esseteacher @BeautifulPanda0814 @Dil-i bitab @TamBirRabia @MadammorByNkoaLa @minik meleklerim @umudu beklemek N Nnuurrr @Bayan Papatya @Papatya gelini @Zeytintanem @Oeksuez @gulse14 @Glsmkck hayde sohbete gelin hep bir arada sohbetin belini topiğin rekorunu kırak
Ben ayakta ıyuyormBende çok dayanamam ayakta kalırım ama tüm algılarım kapanır
Bende çok dayanamam ayakta kalırım ama tüm algılarım kapanır
Espiriye gel biraz gülekBuradayız canmmmm
Orası neresi: DEspiriye gel biraz gülek
Kız nurrr rüyasında bazlama görmüş canımız çekti şimdi oldumu yaniOrası neresi: D
Yanşiiii şimdi şişerse bir yerimKız nurrr rüyasında bazlama görmüş canımız çekti şimdi oldumu yani
İki dk müzik dinliyim dedim uyumuşum gelicektimAksam nereye kayboldun öyle hemen
AyyyKız nurrr rüyasında bazlama görmüş canımız çekti şimdi oldumu yani
Kıymeti yoksa ne yapıcaksın canım boşverKızlar kaynamam bayram temizliği için beni cagiracakti şimdi hamileyim ya girmicem yaşasınnnnnnnnnvalla ne kadar dua ediyordum Allahım hayırlı birşey olsunda şu temizliği yapım diye ama demicem hamileyim oğlun hasta kıs kıs kıs . Kızla valla yapiyorum da boş nefret ediyor işine geliyor kızım gelmeyince varya bir hava gelinleriyim birgün bana birşey yapmadılar bir hediye bir bayram ama eltime gelince onun çocuklarına gelince herşey kıskanmakla alakası yok bildiğin ayrımcılık bide üstüne gelip diyor eltine şunu yaptık şunu aldım alacam niye bena diyorsun ister istemez zora gidiyor
Aynen. Hiç yok en son benim yaptığım bahar temizliği çok istiyorsa o çene li gerekl kızı yapsın tiksindirici. Oyunu aklıma geldikçe varya ohhh kurtuldum.Kıymeti yoksa ne yapıcaksın canım boşver
Evet. Sırf kayinpederim beni seviyor oyla kızı ve gelini catliyorlar
Ne oyunu kuzummAynen. Hiç yok en son benim yaptığım bahar temizliği çok istiyorsa o çene li gerekl kızı yapsın tiksindirici. Oyunu aklıma geldikçe varya ohhh kurtuldum.
O zaman o her şeyi döküp sactıgı ektin yapan temizliği valla dellenşyorm yaaaKızlar kaynamam bayram temizliği için beni cagiracakti şimdi hamileyim ya girmicem yaşasınnnnnnnnnvalla ne kadar dua ediyordum Allahım hayırlı birşey olsunda şu temizliği yapım diye ama demicem hamileyim oğlun hasta kıs kıs kıs . Kızla valla yapiyorum da boş nefret ediyor işine geliyor kızım gelmeyince varya bir hava gelinleriyim birgün bana birşey yapmadılar bir hediye bir bayram ama eltime gelince onun çocuklarına gelince herşey kıskanmakla alakası yok bildiğin ayrımcılık bide üstüne gelip diyor eltine şunu yaptık şunu aldım alacam niye bena diyorsun ister istemez zora gidiyor
Kız klavye ye hatasi ama iki yuzluler yüzüme dost arkamda hainlik yapıyorlar allah onların hakkından çıksın onlar yüzünden düşük yapmadimNe oyunu kuzumm
Hani beraber merhaba bakacaktık: (İki dk müzik dinliyim dedim uyumuşum gelicektim
Kız evim ayrı yaşlı ki.se de yok kızı gidip anasına yapmıyor kaynanasına yapıyor daha doğrusu ben yapim diye bide eltim yapsa ona karşılığını verir sanki yapmam is gibi sıra bana gelince ya ni herşeyden once insan demez mi bu kız böyle bu kadar gelip temizliği yapıyor beni geçtim oğluma bir bayramlık bir ayakkabı bir bisiklet bir oyuncak birşey oda orda o pisliği soluyor yanimda ihtiyaç değil varken yapmıyorlardı ama en azından bir gönül hoşluğu çokmu yada temizlik tutsan güzel bir yemek bile yaparsın yaptirirsin insan dipten temizlik yaptığında acıkır cani sıcak karnı tutacak yemek bir çay kahvaltılık ne enerjisi aç gözlülukle alakası yok ama elti. Açık açık diyordu ben yemek için geliyorum buraya ben yemek vaktinde kalkan birisi yemek yapiyorum gelin yemeğe oğlunun sevdiği benim Hiç yemedigim yemeği yapan ozaman oglunu çağır dedim kelle yapıyor ben kafa seviyorum oda sucuk alıyor bende sucuk Hiç yemem dedim ben yeniyorum ac kaldım güya yemek yemeye gittik dedi senin için 10 tl kafaya veremem sen seviyorsun ama senin icin almam bende dedim ozaman oğlunu çağırO zaman o her şeyi döküp sactıgı ektin yapan temizliği valla dellenşyorm yaaa
Yapma kız yapma herkesin kendi evi kendi temzlesn temizleyemiyorsa kadın tutsn seni evimi temizlesin diye aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?