- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.501
Kesin nazardir nazar :)Bilmem nazar oldum herhalde
Sular yok isler duruyor bekliyom ole:)Hoşbulduk nasılsın :))
Şu var elektrik var süpürge var iş yapan yokKesin nazardir nazar :)
Sular yok isler duruyor bekliyom ole:)
Benim sasima dun islere el attim mutfak bitti enerji varken kaldı:)Şu var elektrik var süpürge var iş yapan yok
Boşver sen hamilesin yorma kendiniBenim sasima dun islere el attim mutfak bitti enerji varken kaldı:)
Yerim ikimizde ben :)Bebis kimildarken acıların geçiyor farklı duygu ona ski ski sarilasim geliyor.
İns.canimmmIslere koyulduk bosladim kuzu adam geliyor osirada giremedim nasılsın balım nasıl gidiyor
Aleyküm selam canım hadi inşallah catlamistir biran önce tutunur bebeisimiz
Aleyküm selam canım napiyonuz bacilar
AnlamadımmHani beraber merhaba bakacaktık: (
Herhal bir ot ismi var önümu dedi galibaAnlamadımm
Burda biz ona semiz otu diyoruzHerhal bir ot ismi var önümu dedi galiba
TatlımmmmKu
Zuzuuum :)
Sen nerdesin kaç gündür :))Şu var elektrik var süpürge var iş yapan yok
Hiç fikrim yokHerhal bir ot ismi var önümu dedi galiba
Allah buyuk canıö herşeye şükürler olsun inşallah Rabbim gönlüne göre vercek evlat candan tatlıKızlar ben geldim şimdi eve gordim 10dan beri hastanelerdeyim nts o bu su saat kac oldu oldum yani uyku yorgunluk bel agrisi bitik ben doktor aynı şeyleri dedi sürekli soyleyip üzmek istemem bikiyon zaten degisen bişi yok kisalik ayakl a rda dönük vs devam dedi kilo iyi kan seker nts normal bakildi geldim 33 haftalik olmusum ole yani şükür yine bumada diyorum her hakiyke yavrum benim rabbim bana güç kuvvet verson diyorum kızlar. . Herkesede teşekür ederim duaları icin
EternaaLLove @gulse14 T Temmuz07 N Nnuurrr ByNkoaLa @Oeksuez
Pirpirim derler bizim burda:) semiz otuna. Ama sabahlicaktık demek istedi belkide :)Burda biz ona semiz otu diyoruz
Bizde arada pirpirim deriz belkidePirpirim derler bizim burda:) semiz otuna. Ama sabahlicaktık demek istedi belkide :)
Neden hemen uyudun hani beraber mehtaba bakacaltk dedimAnlamadımm
Zekana kurbanPirpirim derler bizim burda:) semiz otuna. Ama sabahlicaktık demek istedi belkide :)
Çok enerjik duruyorsam demek ki enerjime nazar ettilerKesin nazardir nazar :)
Sular yok isler duruyor bekliyom ole:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?