- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.561
Hayır kuzum yaz annem hastane gidecek ben bşsey var mı diye telaş yapıcam ama teyzem ekmege gelmedi diye mırıldancakYa abartmıyorum dmi Ross.
Öyle böyle değil düşüncesizliği. Annemle babam ayrı kuzu babama laf eder gelir. Onun ne haddine. Aman ya ne gidicem artık evine ne de güler yüz göstericem. Olduğu yeri bilsin. Bayadır mesafeliyim de zaten. Daha soğuk davramıcam artık.Tamam sakin canmmm çok haklısın var maalesef öyle düşüncesiz insanlarımz sen mesafe koy bosver fazla muhatap olma
Aynen canım bide ilk gittiğimiz gün kalp krizi şüphem var dedi. Ay nasıl kötü oldum ama anneme destek olmak için o daha kötü hissetmesin diye sağlam durmaya çalıştım. Onun derdine bak :)Hayır kuzum yaz annem hastane gidecek ben bşsey var mı diye telaş yapıcam ama teyzem ekmege gelmedi diye mırıldancak
Valla ekmekleri pişirdiği ateşe atarm onları
Sen benmkile duysan ya Rabbi şükür dersinÖyle böyle değil düşüncesizliği. Annemle babam ayrı kuzu babama laf eder gelir. Onun ne haddine. Aman ya ne gidicem artık evine ne de güler yüz göstericem. Olduğu yeri bilsin. Bayadır mesafeliyim de zaten. Daha soğuk davramıcam artık.
Kuzu gerçekten güler yüzlüyüm güzel anlaşırım insanlarla. Beni bu hale getirdi düşün :)
Kuzu valla o kadar şey varki. Sadece bunlara dolmam bu hale gelmem. Ama evet beteri vardırSen benmkile duysan ya Rabbi şükür dersin
Ben sakinim de dellendim mi kimse tutamaz beniKuzu valla o kadar şey varki. Sadece bunlara dolmam bu hale gelmem. Ama evet beteri vardır
Yürü ve gulooom kim tutar seniBen sakinim de dellendim mi kimse tutamaz beni
Tek rakibim thyYürü ve gulooom kim tutar seni
Bende öyleyimmmBen sakinim de dellendim mi kimse tutamaz beni
Çok yorulmuşum nurum uyudum valla
Nerdesin sen hııı
Neden ki. Zengin koca konusunun sonunu okudunuz muBen artık bu bdvden çok korkuyorum !!
Yok kuzu onu okumadım da kızın eniştesi jigalomuymus ne midem kalktı artık yaNeden ki. Zengin koca konusunun sonunu okudunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?