- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.581
Anlamına o konudan sonra baktımYok kuzu onu okumadım da kızın eniştesi jigalomuymus ne midem kalktı artık ya
Dinlendim valla kuzu yeni uyandım
Dinlendin mi kuşum
Oh iyi kuzum :) hangi gece Uyuyon ki :)Dinlendim valla kuzu yeni uyandımgece uyumamisim vurdum uykunun dibine
Etsin valla anam millet şaşırdı iyiceAnlamına o konudan sonra baktım
Allah yardım etsin karısına ne zor durumdadır
Etsin valla anam millet şaşırdı iyicemillet çalıştırın parasını yiyin diyo o daha vahim
Bu geece uyurum belkiOh iyi kuzum :) hangi gece Uyuyon ki :)
Kahveyi az iç amaBu geece uyurum belki)
Peki canimcim :))Kahveyi az iç ama
Peki canimcim :))
Doktor değilim ama hastam coook:))) Obbbaaaaaa alem bana ben sana hasta
tutmayın biziBende öyleyimmm
Hadi canm demek ki buraya ünlüler de takılıyyyyZengin koca konusunda da ünlü biri kriz kk yı da vurdu diye Twitter da paylaşmış konu başlığını. Kız rezil oldum diyo ailem duysa evlatlıktan reddederler dalga geçmek için açtım ne zengin kocası evlenmek istemiyorum diyo 360 derece döndü
Tanımıyırjm kuzu ilişki uzmanı sanırım Mehmet coşkundenizmiş adı :))Hadi canm demek ki buraya ünlüler de takılıyyyykm paylaşmış ki tekin değil buralar aman haaa
Gördüm şimdi tırstmmmmmm haaaaTanımıyırjm kuzu ilişki uzmanı sanırım Mehmet coşkundenizmiş adı :))
Aynennn öyle :))
Gördüm şimdi tırstmmmmmm haaaadaha da konuşmam tıp agzımo tıksam baska yerde zırtlarm gerçi ben
Benim sasima dun islere el attim bugun ole geçti :)Şu var elektrik var süpürge var iş yapan yok
Amin canım benim aynen oleAllah buyuk canıö herşeye şükürler olsun inşallah Rabbim gönlüne göre vercek evlat candan tatlı
Aynen ole bir toplu okumak lazım:))Çok enerjik duruyorsam demek ki enerjime nazar ettiler
Ülkemin haline yanıyom Allah yardımcımız olsun :)Huhu kizlar napiyoniz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?