- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.521
Daha yeni geldim canim...Nasilsin iyimisin tatlı hamiş seni öpüyorum çokNerde bu millet kızlar. D __Dahlia__ @-Mihrimah T Tatlianne20 @cayimin sekeri @Hannaz @Pembe Vosvos @vuska @Hemdelihemasık @Deli ve Cesur @bulca @Eren6161 @Esseteacher @BeautifulPanda0814 @Dil-i bitab @TamBirRabia @MadammorByNkoaLa @minik meleklerim @umudu beklemek N Nnuurrr @Bayan Papatya @Papatya gelini @Zeytintanem @Oeksuez @gulse14 @Glsmkck hayde sohbete gelin hep bir arada sohbetin belini topiğin rekorunu kırak
Aleykümselam canınmmmmSelamünaleyküm Kk..!!!
Nasilsin canim?? Nettin bugun??Aleykümselam canınmmmm
HaaaNeden hemen uyudun hani beraber mehtaba bakacaltk dedim
İyi diyelim kuzum sen nasjlsn naptn valla yorgunluktan ölüyormNasilsin canim?? Nettin bugun??
Aleykümselam canımm:)Selamünaleyküm Kk..!!!
Bende gezdim tozdum yeni geldim, yattim öyle..İyi diyelim kuzum sen nasjlsn naptn valla yorgunluktan ölüyorm
Aynı tepkiyi vermişmAleykümselam canınmmmm
Nasilsin canim iyimisin?? Ne yaptin bugun..Aleykümselam canımm:)
Ev isleri mi yorgun düsürdü böyle..İyi diyelim kuzum sen nasjlsn naptn valla yorgunluktan ölüyorm
Yok kuzu yaa bilmiyorum bir degişşk ruh halim bugün anlayamadmEv isleri mi yorgun düsürdü böyle..
Canını sıkan durumlar var anlaşılan..Yok kuzu yaa bilmiyorum bir degişşk ruh halim bugün anlayamadm
Aslında yok hersey yolunda , su ara kavgam yok gürültüm yok battaniyeyi çeksem kafama hiç kalkmasam modundayımCanını sıkan durumlar var anlaşılan..
Senin istedigin gibi olsa ama nerde!!!Aslında yok hersey yolunda , su ara kavgam yok gürültüm yok battaniyeyi çeksem kafama hiç kalkmasam modundayım
Neden canımmİyi diyelim kuzum sen nasjlsn naptn valla yorgunluktan ölüyorm
Napayımm Kuzumm pencere sildim balkon kapılarını sildim. Alt komşuya indik annemle :) öyle geldim :) sen naptın ne yapıyosun yemek.Nasilsin canim iyimisin?? Ne yaptin bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?