- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.541
Oluyo bazen canım öyle. Düşünmemeye çalış bi şey :)Aslında yok hersey yolunda , su ara kavgam yok gürültüm yok battaniyeyi çeksem kafama hiç kalkmasam modundayım
Aynen nerdeeeeSenin istedigin gibi olsa ama nerde!!!
Her sabah yorgun kalkıyorum zaten canım anlayamadım yorgun olunca da gerilşyormNeden canımm
Valla kız bşrsey düşğnmüyorm sabah durduk yere ağladım hıçkırarakOluyo bazen canım öyle. Düşünmemeye çalış bi şey :)
Görüşürüz canmmm öp kuzıcugu yerimeBen yine gelirim kuzular.. grsrzz
Anamm kıyamam ya kız ben sanaa. Yakın mı reglin. Bi dışarı çıksaydın canımm hava alsaydınHer sabah yorgun kalkıyorum zaten canım anlayamadım yorgun olunca da gerilşyorm
Valla kız bşrsey düşğnmüyorm sabah durduk yere ağladım hıçkırarak
Düşün ya ben ve ağlamak olmayacak ikili
Yok değil daha cook var gelmesine hiç bir şey tat vermiyor sanorm yaaAnamm kıyamam ya kız ben sanaa. Yakın mı reglin. Bi dışarı çıksaydın canımm hava alsaydın
Bende öyletim kuzu ya hiç evden dışarı adım atmak istemiyorum.Yok değil daha cook var gelmesine hiç bir şey tat vermiyor sanorm yaa
Ben hiç bşsey yapmak isdemiyorm eşimde hep evde olunca daral geliyor , koala olmak isdiyorm artıkBende öyletim kuzu ya hiç evden dışarı adım atmak istemiyorum.
NolduuuuAy çok sinirliyimmmm çatlatacak teyzem beni ya
Ben hiç bşsey yapmak isdemiyorm eşimde hep evde olunca daral geliyor , koala olmak isdiyorm artıkhayatıma koala olarak devam etmek istiyorum: D
Uyurken beslenir im ben
Açlıktan düşüp kalma da bi yerde
Annemle hastaneye gittik ya geçen gün. Ya kadının kalbinde ağrı var sızlıyodu sürekli. Merdiven çıkmasına bile kötü oluyodum kıyamıyodum. Bizim hasteneye gittiğimiz gün teyzem ekmek yapmış. Neymiş annem dolmuştan inince yardıma gitmemişNolduuuu
Bu insanlar nasıl bu kadar bencil olabilşyorlar yaa aklım almıyor gercekten yuh yani, her sülalede illa bir gıcık olacak.Annemle hastaneye gittik ya geçen gün. Ya kadının kalbinde ağrı var sızlıyodu sürekli. Merdiven çıkmasına bile kötü oluyodum kıyamıyodum. Bizim hasteneye gittiğimiz gün teyzem ekmek yapmış. Neymiş annem dolmuştan inince yardıma gitmemiş
Ya bi insan nasıl bu kadar bencil çok afedersiniz gerçekten çok sinirliyim nasıl bu kadar geri zekalı olur ya. Ya düşmanın değil o senin kardeşin ya o geleyim dese gelme abla demen lazım. İnsanlığına tüküreyim senin ya. Anneme tavır yapıyo dün bende kusura bakma hastaneye gidip geldik farkındaysan kızların var onlar yapsın dedim. Şimdi de diğer teyzem aradı ona anlatmış. Nur da böyle dedi diyomuş. Ben hergün gidiyorum hasteneye diyomuş.. Annem mecbur sanki gitmeye.
Dobralık ayrı patavatsızlık ayrı insanlat bu ikisini maalesef çok karıştırıyorlarSabrımın son damlasıydı ona karşı. onu da doldurdu buz gibi etti kendinden. Dobrayım ayağına her halta karışıyo.
Ya abartmıyorum dmi Ross.Bu insanlar nasıl bu kadar bencil olabilşyorlar yaa aklım almıyor gercekten yuh yani, her sülalede illa bir gıcık olacak.
Tamam sakin canmmm çok haklısın var maalesef öyle düşüncesiz insanlarımz sen mesafe koy bosver fazla muhatap olmaDaha önce de tartışmıştım hadsizliği yüzünden artık şeytan görmüş gibi oluyorum onu görünce.
Ya kızdığım şey bencilliği bide hatasını hiç kabul etmez her zaman o haklı. Her halta tavır yapar küser. Ev tıklım tıklım misafir dolu olur çoluğunu çocuğunu toplar gelir hiç düşünmez yemekleri misafirlerine yeter mi nasıl hazırlık yaptı Ne kadar yaptı.
Ay çok doluyum çok sinirliyim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?