- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.621
Nasilsin nurummmmm
Özleminden depresyonlara girdim burdAaaaaSende sendeee
Iyim bende ya pazartesi yatili misafirim gelicek hazirliklara basladim bileKuzumm iyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın napıyosun
O kadarcik olsun gariÖzleminden depresyonlara girdim burdAaaaa
:))Özleminden depresyonlara girdim burdAaaaa
Kolay gelsin canım kim geliyoIyim bende ya pazartesi yatili misafirim gelicek hazirliklara basladim bile
Geldi öğlen anca isler kaldıNasilsin canim? Sular geldi mi?
Bende yemek hazırlıyorum pazara gittik geldik adam arabayla ugrasiyor yemek yapiyor mAynen kuzu. Başarılı bir İslam ülkesi görmek istemiyolar dedi bugün yabancı bi iş adamıydı galiba.
Sen napiyosun balım nasılsın
Napion perimEfendiiiiim tatlı annecik
Ben geleyim sonra topluycam Konseyi senin icin:))Valla okuyuverin bir hayrına
Balmmmmm
Arkadasim kardesleriyle annesiyle geliceklerKolay gelsin canım kim geliyo
Ya bak benim kalbim temiz kuzummmm temizlik yapmani istemedim öyle cat kalirsin susuzGeldi öğlen anca isler kaldı
Bende yemek hazırlıyorum pazara gittik geldik adam arabayla ugrasiyor yemek yapiyor m
Napion perim
Ben geleyim sonra topluycam Konseyi senin icin:))
Balmmmmm
ToplamayanGeldi öğlen anca isler kaldı
Bende yemek hazırlıyorum pazara gittik geldik adam arabayla ugrasiyor yemek yapiyor m
Napion perim
Ben geleyim sonra topluycam Konseyi senin icin:))
Balmmmmm
Alisverisden geldim yoruldumnasılsın canım nabıyorsn
Ohhhh gezin sizAlisverisden geldim yoruldumbirazdan bebisi uyutcammmmmm sen napiosun nasilsin kuzummm
Napion perim
Tskkk ederimmm guzum sen seninkiyle arani düzelttin mi gönlünü aldi miiiOhhhh gezin sizkolay gelen canmm
Bugün daha siddrtlisini yaşadık kuzuTskkk ederimmm guzum sen seninkiyle arani düzelttin mi gönlünü aldi miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?