- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.641
Kaynana eş aile sorunlu değilse yap gitsinYapamadimmmm
Bugün yine dogum kontrol hapina basladim
Kararsizim birakip birakmama konusunda
biz baslayız bambaskayızzz ahh nafile bambaskayıızz
Kolay gelsin kuzu sana :)Arkadasim kardesleriyle annesiyle gelicekler
Allah güldürsün
Cok sükür sorun yok da ben calismiyorum biraz kredi borcumuz var. Cocuk rizkinla gelir biliyorum ama cesaret edemedimKaynana eş aile sorunlu değilse yap gitsin
Bebiş kaç yaşındaydı :) vardı dmi yanlış hatırlamıyorum? :)Yapamadimmmm
Bugün yine dogum kontrol hapina basladim
Kararsizim birakip birakmama konusunda
Bugününkini yuttum bile hemen biraksam olur mi acaba? Adetten sonra ilk hapimdiKaynana eş aile sorunlu değilse yap gitsin
Hepimizi de inşallah :))Allah güldürsün
Bebis yok dahaBebiş kaç yaşındaydı :) vardı dmi yanlış hatırlamıyorum? :)
Şuan kahve içiyorm sen nabıhorsunCok sükür sorun yok da ben calismiyorum biraz kredi borcumuz var. Cocuk rizkinla gelir biliyorum ama cesaret edemedimhep böyle kararsizimmm
Sen neler yapiyorsun?
Anlat anlat cesaretlendir beniŞuan kahve içiyorm sen nabıhorsun
Ahh biz ne borclarfan çıktık kuzu iki çocuklaikisi de bezli
Adetn düzenliyse olur ben emziriken bir ay kullanmıstm skntı olunca her ay 40 lira çok gelmişti bırakır bırakmaz bebiş olmuş habermz yokBugününkini yuttum bile hemen biraksam olur mi acaba? Adetten sonra ilk hapimdi
Bebis yok dahaonun icin kararsizim ya
En çok seni güldürsün inşHepimizi de inşallah :))
Adetn düzenliyse olur ben emziriken bir ay kullanmıstm skntı olunca her ay 40 lira çok gelmişti bırakır bırakmaz bebiş olmuş habermz yok
En çok seni güldürsün inş
Ev kira çocuklar küçük düğün borcu bir yandan yardım eden yok dolap bomboşAnlat anlat cesaretlendir benibende napiyim babam yemege geldi gitti mutfagi toparladim oturuyorum iste öyle
Adetim düzenli cok sükür evlenmeden önce ve sonra hic sıkıntı cekmedim adet düzensizliginleAdetn düzenliyse olur ben emziriken bir ay kullanmıstm skntı olunca her ay 40 lira çok gelmişti bırakır bırakmaz bebiş olmuş habermz yok
Sorun degil canim
Ay afedersin. Hayırlısı olsun inşallah :)
Ay kiyamamEv kira çocuklar küçük düğün borcu bir yandan yardım eden yok dolap bomboşah ah ne günler geçirdik ayda dört kere bez alıyorduk bi 5 numara biri 3 numara
Ayy kuzum ya. Zor valla Allah yardımcımız olsun :))Ev kira çocuklar küçük düğün borcu bir yandan yardım eden yok dolap bomboşah ah ne günler geçirdik ayda dört kere bez alıyorduk bi 5 numara biri 3 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?