Ya bak benim kalbim temiz kuzummmm temizlik yapmani istemedim öyle cat kalirsin susuz
:))) haftaya artij pazartesine kaldı

Play store de oyunlara bakıyorum. Oyun yok hiç telimde canım sıkıldığında oynayacak. :)) sen napıyorsun canımcım??
Bende sofrayi hazırladım bizimki nu bekliyorum.
Yapamadimmmm
Bugün yine dogum kontrol hapina basladim
Kararsizim birakip birakmama konusunda
Canim fazla erteleme kuzum çok güzel duygu evin dahada neselenir

Hayır barışmadık ama baya konuştuk :)) sinirlenmiş bi şeylere öyle içini döktü biraz.

Ayy Allah sizi :)))
Kuzu bu haplar zararlı değil mi ya
Öyle diyollaa
Kız haberimiz yok valla o sıra ev tasncaz her yer her yerde
Tasndk herseyi ben kaldırıgorm tutıyorm bir hafta gecikti adetm işkillenmedm hiç sonra annem ayıptr söylemesi kıyma kavurmus ayy nasıl midem bulandı annem diyor ki acaba hamile misin yok artık saçmalama dedim hatta kızdm dige 9 aylıktı çünkü
İki hafta gecti test yaptm dedim hamileyim nasıl olur diyor dedim sen bilcen bir daha sana doknmucam bu ne arkadaş habire hamile kalıyorsn diyor

Ahahhaaa

Aynen düzenlşyse vaktind egelmiyorsa hamilesndir ben testleri adamın kafasnda kırdm

Kız ne alemsiniz yaa. Allah iyiliğinizi versin :)))
Burda ters ilişkiye girip gelip hamile kalmış olabilir miyim diye soran var kadın hapı bırakmış adet gecikmiş hala işkillenmemiş

cok güldümmm ne güzel iste bak kismet yapicak bisey yok

Aynen düzenlşyse vaktind egelmiyorsa hamilesndir ben testleri adamın kafasnda kırdm
Deliy ya bakalim benim hikayem nasil olucak seninki gibi eglenceli olmaz kesin

Anlıyorum kuzum sonra insallah ugrasmak zorunda kalmazsin kintrollerde hormanlari değiştiriyor hem istek var esindede sendede Rabbim yardım eder inşallah balım
Anin cümlemize insallah
Kiz sen nasil ögrendin hamile oldugunu

Aynen canım geçti bitti şükür :)

Yeeee

benm saclar diken diken di bir görsen elektrik carpmş gbydi adam eve geliyor nöldü diyor nolabilşr diyprm
Nolabilir adama yazik yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…