- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.661
:))) haftaya artij pazartesine kaldıYa bak benim kalbim temiz kuzummmm temizlik yapmani istemedim öyle cat kalirsin susuz
Toplamayan
Bende sofrayi hazırladım bizimki nu bekliyorum.Play store de oyunlara bakıyorum. Oyun yok hiç telimde canım sıkıldığında oynayacak. :)) sen napıyorsun canımcım??
Canim fazla erteleme kuzum çok güzel duygu evin dahada neselenirYapamadimmmm
Bugün yine dogum kontrol hapina basladim
Kararsizim birakip birakmama konusunda
Son zamanda bende cok hevesliyim de ne bileyim bi cesaretsizlik var:))) haftaya artij pazartesine kaldı
Bende sofrayi hazırladım bizimki nu bekliyorum.
Canim fazla erteleme kuzum çok güzel duygu evin dahada neselenir
Hayır barışmadık ama baya konuştuk :)) sinirlenmiş bi şeylere öyle içini döktü biraz.Adetim düzenli cok sükür evlenmeden önce ve sonra hic sıkıntı cekmedim adet düzensizliginle
Aaa ne güzel iste hemen olmusnasil anladim peki? Adetib gelmeyincemi yoksa..
Sorun degil canimamin insallah
Siz baristiniz mi
Yerim seni yaaaaEv kira çocuklar küçük düğün borcu bir yandan yardım eden yok dolap bomboşah ah ne günler geçirdik ayda dört kere bez alıyorduk bi 5 numara biri 3 numara
Kız haberimiz yok valla o sıra ev tasncaz her yer her yerde
Ayy Allah sizi :)))
Kuzu bu haplar zararlı değil mi ya
Öyle diyollaa
Afiyet olsun canımm:))) haftaya artij pazartesine kaldı
Bende sofrayi hazırladım bizimki nu bekliyorum.
Canim fazla erteleme kuzum çok güzel duygu evin dahada neselenir
Kuzum kustunuzmu hayırdırHayır barışmadık ama baya konuştuk :)) sinirlenmiş bi şeylere öyle içini döktü biraz.
Konusmak en iyisi zaten konusmadan hicbirsey cözülmezHayır barışmadık ama baya konuştuk :)) sinirlenmiş bi şeylere öyle içini döktü biraz.
Ben olsam istiyosam beklemezdim sanırım ne zamandır evlisiniz canım :)Son zamanda bende cok hevesliyim de ne bileyim bi cesaretsizlik var
AhahhaaaKız haberimiz yok valla o sıra ev tasncaz her yer her yerde
Tasndk herseyi ben kaldırıgorm tutıyorm bir hafta gecikti adetm işkillenmedm hiçsonra annem ayıptr söylemesi kıyma kavurmus ayy nasıl midem bulandı annem diyor ki acaba hamile misin yok artık saçmalama dedim hatta kızdm dige 9 aylıktı çünkü
İki hafta gecti test yaptm dedim hamileyim nasıl olur diyor dedim sen bilcenbir daha sana doknmucam bu ne arkadaş habire hamile kalıyorsn diyor
1,5 senedir evliyim kuzumBen olsam istiyosam beklemezdim sanırım ne zamandır evlisiniz canım :)
Aynen düzenlşyse vaktind egelmiyorsa hamilesndirAdetim düzenli cok sükür evlenmeden önce ve sonra hic sıkıntı cekmedim adet düzensizliginle
Aaa ne güzel iste hemen olmusnasil anladim peki? Adetib gelmeyincemi yoksa..
Sorun degil canimamin insallah
Siz baristiniz mi
Tasndk herseyi ben kaldırıgorm tutıyorm bir hafta gecikti adetm işkillenmedm hiçsonra annem ayıptr söylemesi kıyma kavurmus ayy nasıl midem bulandı annem diyor ki acaba hamile misin yok artık saçmalama dedim hatta kızdm dige 9 aylıktı çünkü
İki hafta gecti test yaptm dedim hamileyim nasıl olur diyor dedim sen bilcenbir daha sana doknmucam bu ne arkadaş habire hamile kalıyorsn diyor
Anlıyorum kuzum sonra insallah ugrasmak zorunda kalmazsin kintrollerde hormanlari değiştiriyor hem istek var esindede sendede Rabbim yardım eder inşallah balımSon zamanda bende cok hevesliyim de ne bileyim bi cesaretsizlik var
Evet kuzuu tam 5 gündür küs.Kuzum kustunuzmu hayırdır
Aynen canım geçti bitti şükür :)Ay kiyamamzor günler gecirdin desene. Insallah bundan sonra daha iyi olursunuz
YeeeeYerim seni yaaaa
benm saclar diken diken di bir görsen elektrik carpmş gbydi adam eve geliyor nöldü diyor nolabilşr diyprmAyy kuzum ya. Zor valla Allah yardımcımız olsun :))
Konusmak en iyisi zaten konusmadan hicbirsey cözülmezbarisirsiniz insallah
Deliy yaAynen düzenlşyse vaktind egelmiyorsa hamilesndirben testleri adamın kafasnda kırdm
Anin cümlemize insallahAnlıyorum kuzum sonra insallah ugrasmak zorunda kalmazsin kintrollerde hormanlari değiştiriyor hem istek var esindede sendede Rabbim yardım eder inşallah balım
NolabilirAynen canım geçti bitti şükür :)
Yeeee
benm saclar diken diken di bir görsen elektrik carpmş gbydi adam eve geliyor nöldü diyor nolabilşr diyprm
Ayy canım ya yeni de değilsinz 1 buçuk sene az değil. Yap kızzz1,5 senedir evliyim kuzum
Daha yeni yeni isteme arzusu geldi esim söylüyor kac aydir bebis bebis diye sanirim ikna etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?