- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.941
Topigi bastan okirsa daha neler cikar heral:)))))Bilse hepimizi keser burda onu az cekisdirmedik
Fisiltili falanO ne kız
KuzummAraniza katilmak isterim bizimkilen oturuyoz daha ozledim sizleride ara a girip cikiyom
Evet cünkü simdi benim esimde ise yariyan taktik belki onun esinde ters tepicek ... allah korusun ...O bende de oluyor canim.. Hani derler ya karı-koca arasina girilmez diye o yüzden çekimser yaklasiyorum bende..
Hiç canlandıramıyorum acaba nedenŞuan ben snrliym
Aklın hep bizde demiiiiKisa bir gelis merak ediyorum sizi:)))))))
BakayımFisiltili falanbiraz ilgikc gele bilir ilk baslar mda ama ben sinirli olunca beni cok rahatlatiyor youtubea bi yazsana asmr türkce diye sz bi dinle belki hosuna gider
Sonunda gülüyor diyeHiç canlandıramıyorum acaba neden
Napamıyonhahahsbahahahahah
Seyapmaktan ilerliym dedim aslında bi şey demek istemedim
Hep gülüyo güldürüyo diye :))Sonunda gülüyor diye
Aynen o birakirmiydi yoksa aninda damlardi..
İnşallahh kötü bi şey yoktur kız. Girerdi ama. Romantik anlar yaşıyordur belkide kocişiyle :)) tatlım benim:)
Dikkatli ol canim..Bizim tilki uyanik bende teli almiyom o varken burayi bilmiyor zaten:)))
Bende bir bakayimFisiltili falanbiraz ilgikc gele bilir ilk baslar mda ama ben sinirli olunca beni cok rahatlatiyor youtubea bi yazsana asmr türkce diye sz bi dinle belki hosuna gider
Dogru söze ne denir.. haklisin...Evet cünkü simdi benim esimde ise yariyan taktik belki onun esinde ters tepicek ... allah korusun ...
Tersm pistir alimallahHep gülüyo güldürüyo diye :))
Cevap saapmaktn dur hemen bakıgormByNkoaLa baktin mi kiz?
Kuzumm
A
hic sorma aynen kuzum
Aklın hep bizde demiiii
:))Tersm pistir alimallah
Bende bakiymCevap saapmaktn dur hemen bakıgorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?