- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.921
@umudu beklemek yok ya ondan kesin
O simdi fantazi yasiyordur kocisiyle
Yani kuzum simdi bdv bölümünde tabimadigim insanlar istedigim gibi yorum yapiyorum tavsiye veriyorum ama ben seni simdi cidden cok seviyorum ve evliligine birsey diyemem söyle yap böyle yap diye :) sonra kötü olursunuz ben vocdan azabindan ölürüm. bide aklimin sarmadigi seylerdir belki :) ben cogu zaman söylücek birsey bulamiyorum :)
Ay iyi ki varsınız kız tanıştık iyi ki :)Vaaayyy omgood kullanılıyorm
yy inşallah inşallah :))Eveeeetttinsallah bu tatilde ücüze hamile kalir
Cok mu sinirli ki?yaaa ama ben senin ince düşünceni yerim yaaa ben her taktiği denedim nerdeyse
Şuan ben snrliymCok mu sinirli ki?
Sende özlettin kendini tatlis anne :)Araniza katilmak isterim bizimkilen oturuyoz daha ozledim sizleride ara a girip cikiyom
Hosgeldnn tatlımmmmAraniza katilmak isterim bizimkilen oturuyoz daha ozledim sizleride ara a girip cikiyom
Asmr vidyo bak rahatlatirŞuan ben snrliym
Anladim canim..Polislik istiyorum ya esneklikten Ziyade biraz formda olayım mekik şınav bunlar zorlamasın istiyorum canım :)
Bizim tilki uyanik bende teli almiyom o varken burayi bilmiyor zaten:)))Sende özlettin kendini tatlis anne :)
Aman biz seninle zaten çok seyapamıyoz boşverNeden tavsiye veremicekmiş ki onu saapamadm ben
Kisa bir gelis merak ediyorum sizi:)))))))Hosgeldnn tatlımmmm
O ne kızAsmr vidyo bak rahatlatirbana cokkkkk iyi geliyor
Bilse hepimizi keser burda onu az cekisdirmedikBizim tilki uyanik bende teli almiyom o varken burayi bilmiyor zaten:)))
NapamıyonAman biz seninle zaten çok seyapamıyoz boşver
Kız ben niye böyle gerideyim yine ya
O bende de oluyor canim.. Hani derler ya karı-koca arasina girilmez diye o yüzden çekimser yaklasiyorum bende..Yani kuzum simdi bdv bölümünde tabimadigim insanlar istedigim gibi yorum yapiyorum tavsiye veriyorum ama ben seni simdi cidden cok seviyorum ve evliligine birsey diyemem söyle yap böyle yap diye :) sonra kötü olursunuz ben vocdan azabindan ölürüm. bide aklimin sarmadigi seylerdir belki :) ben cogu zaman söylücek birsey bulamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?