- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.901
FazlasıylaBakk!! Bu olmadi simdi asabilik var o zaman ..
Girmeyecek mi o smdş yaa kaç gün tatil ?Demi yaaaa bende özledim resmen keyif yapmaya gitti bileydim dün daha cok cene calardim onla
Vaaayyy omgood kullanılıyorm
Sevgilimin yokluğunu gideriyom şımarma yani sonra
Vallahi bilmiyorum tatile gidiceni bugün sabah ögrendimGirmeyecek mi o smdş yaa kaç gün tatil ?
Çocuk yapcakto dmiO simdi fantazi yasiyordur kocisiyle
Ahahahhahaha hadi bakalımVallahi bilmiyorum tatile gidiceni bugün sabah ögrendimgelir ama o kocisi uyutup gelir interneti varsa
EveeeetttÇocuk yapcakto dmi
Kız yerim ama ben bunuRossssssss konusmak istersen ben seni her zaman dinlerim ... belki tavsiye veremem ama dinlerim :)
Kulaklari çınlayasıca..Eveeeetttinsallah bu tatilde ücüze hamile kalir
Kuzum benim hepiniz icin gecerliKız yerim ama ben bunu
Polislik istiyorum ya esneklikten Ziyade biraz formda olayım mekik şınav bunlar zorlamasın istiyorum canım :)Kuzum sen zaten zayiftin değil mi? Pilates yapsan olmaz mi..??
Ahhahahahaha aynenMesaide o zaman...
aminnnnnn inşşşşç ye rabbimmmmmEveeeetttinsallah bu tatilde ücüze hamile kalir
Neden tavsiye veremicekmiş ki onu saapamadm benKız yerim ama ben bunu
Yap kızz :)Bende yapiyim o zaman
Yani kuzum simdi bdv bölümünde tabimadigim insanlar istedigim gibi yorum yapiyorum tavsiye veriyorum ama ben seni simdi cidden cok seviyorum ve evliligine birsey diyemem söyle yap böyle yap diye :) sonra kötü olursunuz ben vocdan azabindan ölürüm. bide aklimin sarmadigi seylerdir belki :) ben cogu zaman söylücek birsey bulamiyorum :)Neden tavsiye veremicekmiş ki onu saapamadm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?