- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.861
İyisiniz dmi kuzummGeldim ama kizimi daha uyutamadim yao uyusun tam gelicem insallah böyle gidip geliom simdilik birtanemm
Aynen canımOo az kalmis
Sen ayni ben gibisin :) bazen bikiyorum hep alttan almaktan:)) evlenince bende mi umursamicam ya :)) Bizde genel olarak ben idare ederim alttan alırım. Ama beni kızdırırsa üzerse de anlar çabalar :) ben daha çabuk sakinleşiyorum onun biraz uzun sürüyo siniri :)
:)) hayır Kuzumm yani bi şey konuştunuz onu mu kaçırdım diye düşündümmmm tamam tamamYağmurdan bahsettim kuzu girmiş yaah ah aklın nerdeyse biliyorum ama neyse
Allah yardımcın olsun inşallah :)Zaten son 3hafta canım
Bebisin ismi belli mi?Aynen canım
Nefesim daralıyo gibi hissediyorum bazen evet :)) boğa burcuyum çok sabırlıyım :) senin? :)Sen ayni ben gibisin :) bazen bikiyorum hep alttan almaktan
Burcun ne
Sağol canımAllah yardımcın olsun inşallah :)
Bende aslan burcuyumNefesim daralıyo gibi hissediyorum bazen evet :)) boğa burcuyum çok sabırlıyım :) senin? :)
Evet canım ilk kızımın adı Kumsal bu cadıya da eşimle ben Masal istiyoruz ama ablamız Yaprak diyor..bizde Masal Yaprak katıcaz inşallahBebisin ismi belli mi?
Anamm erkek arkadaşım da aslan burcu :))Bende aslan burcuyumallah yardimcimiz olsun
Cok güzel coft isimlerine bayiliyorum :) hayirlisi olsunEvet canım ilk kızımın adı Kumsal bu cadıya da eşimle ben Masal istiyoruz ama ablamız Yaprak diyor..bizde Masal Yaprak katıcaz inşallah
Sağol cnmCok güzel coft isimlerine bayiliyorum :) hayirlisi olsun
Anamm erkek arkadaşım da aslan burcu :))
Sabırlıdır ama sinirlenince çok kötü olur. Gözü bi şey görmez. Bende öyleyim ama ben içten kendimi yerim :)) bide o da inatçı bende :)) inatçı mısın sende :))
Burdayım canım bnimEternaaLLove nereye gittin kuzum
:)) ayy evet çarşıda gördüklerin konusunda bende öyleyim :)) alıcam diye diretmesem bile bi şekilde kısmet olur gelir bana :)))bence inatci degilim ama aileme esime sorsan inattan gecilmiyor diyorlar ben kafama bisey koydum mu olana/yapana kadar rahat birakmaz beni. Misal carsida bisey gördüm o aklimda kaldiysa illa alicam yoksa icim rahat etmiyor ben öyle sinirlenmedim hic karsimdakini kirmaktan cok korkuyorum
Napıyosun kuzuuuBurdayım canım bnim
Ben sensiz kiminle ne konusim kiz:)) hayır Kuzumm yani bi şey konuştunuz onu mu kaçırdım diye düşündümmmm tamam tamam
:)) ayy evet çarşıda gördüklerin konusunda bende öyleyim :)) alıcam diye diretmesem bile bi şekilde kısmet olur gelir bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?