- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.941
Yok canımm gitmedim. Babası evde değildi şimdi al diye çağırırsa dedim rezil oluruz. Söyledim geleym mi diye geç oldu ama şimdi dedi. Sonra da pişman oldu gelseydin keşke diye :))Hahahaha oh iyi ediosunseninkinin yanina gittin ama demi?
Nurum artık senin düğünü biran önce yapalım ben bu gün karar verdim
[Arkadan 5 kiz bir agizdan]: elhamduilillah
Seni destekliyorumNurum artık senin düğünü biran önce yapalım ben bu gün karar verdim
Çocukluk işte :))Cah
cahil insanlarmisiz
Damadim uzatmazda hayvanlar alemini rahat bıraksın yoksa benim nurumdan vazgeçmez oSeni destekliyorumyoksa ensite bey daha da uzatacak gibi küslügü
Evet canımm. Işte bizim kuzumuz da merhametli napsınn :)Yani demi ama kac gündür gidip geliyor eltide elti diye ...
Nurum artık senin düğünü biran önce yapalım ben bu gün karar verdim
Napim minik arabayı bulmuşum yazık onunda ağrısı felan vardı kıyamadım o yaptığınla kalsın utansın ama fark ediyorum ezik ezik duruyor yanımdaEvet canımm. Işte bizim kuzumuz da merhametli napsınn :)
Orda haklisin bak :)Damadim uzatmazda hayvanlar alemini rahat bıraksın yoksa benim nurumdan vazgeçmez o
Evet uzatacak bence de :)Seni destekliyorumyoksa ensite bey daha da uzatacak gibi küslügü
Orda haklisin bak :)
Hosbuldummmmm cankmmm neler kaynattınızH
Hoşgeldiiin zuzum
Yaaa kiyamam bak nasil özlemissss :))))Yok canımm gitmedim. Babası evde değildi şimdi al diye çağırırsa dedim rezil oluruz. Söyledim geleym mi diye geç oldu ama şimdi dedi. Sonra da pişman oldu gelseydin keşke diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?