- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.921
Belgesel izliyorum Kuzumm iyiym çok şükür. Sende iyisin dmi yanlış alıntılamışım amaa neyse bana da sormuştun:)))Hosbuldum topragimnasilsin napiosun
Hic canim iste hastanedeyiz birde hic sorma acimbiliosun aksamlar almanlar iki dilim peynirli ekmek yiyorlar ... ben hic doyarmiyim
Hahahaha oh iyi ediosunBelgesel izliyorum Kuzumm iyiym çok şükür. Sende iyisin dmi yanlış alıntılamışım amaa neyse bana da sormuştun:)))
Insallah masallah hocam atesimi alevlendiriyorsunuz elhamduilillahtövbe tövbeeee
Börek var yanimda ayiptir söylemesi jelatin kagidin icinde cok ses cikarir kizimi uyandiririm diye onada dokunamiyorjmiki dilim yetiyor onlara.. yaniniza biseyler alsaydiniz tatlim ac kalmayin
Haha buna ben bakmam lazimaklima ne eldi bak
Biz kückken köye gitmistik. Babaannemlerde horozla tavuk ciftlesiyormus. Bende kavga ediyorlar zannedip ayiriyordum onlaribabaammem de kiziyordu bana karisma onlara diye tabi ozaman ne bilicem tee yillar sonra belgesel izlerken ciftlesdiklerini anladim
Iyim cok sükür tv basinda kk da takiliyorumsen napyiorsun? Neler yaptin kuzum
Börek var yanimda ayiptir söylemesi jelatin kagidin icinde cok ses cikarir kizimi uyandiririm diye onada dokunamiyorjm
[Arkadan 5 kiz bir agizdan]: elhamduilillah
Aşkım bitanem hayatım dünyada gördüğüm en güzel kızsınız maşallah
Annesi tatilde kız kardeşi yok eside calisiyo ben götürüp getiriyorumTaaamm sidikliiii teyzesiiii
Ya kizma bana kuzum ama eltinle neden sen ilgileniyorsun ki? Esi annesi bacisi yokmu?
Kıyamam sana ne güzel annesin sen öyleBörek var yanimda ayiptir söylemesi jelatin kagidin icinde cok ses cikarir kizimi uyandiririm diye onada dokunamiyorjm
kapinin önüne cik ac eskiden okulda ders arasinda gizli yemek icin hem öksürüyorduk hemde cabuk cabuk aciyorduk jelatin kagidini
Çok yaşa emiTaaamm sidikliiii teyzesiiii
Ya kizma bana kuzum ama eltinle neden sen ilgileniyorsun ki? Esi annesi bacisi yokmu?
Serrrraaaaaa cidden yerim ben seniiiiKıyamam sana ne güzel annesin sen öyleal kalbimi ye
Delii düştün bikeremoral küpüm benim
Ben hala jelatin kagidina sariOrumEvde bes yüz tane tupperware olsada o ekmek jelatin kagida sarilirdi
Yani demi ama kac gündür gidip geliyor eltide elti diye ...Çok yaşa emi
Yeter yeme kocama kalmicak yaSerrrraaaaaa cidden yerim ben seniiii
Ben hala jelatin kagidina sariOrumis yerinde herks tupperda getiriyordu bense ses yapa yapa ekmegimi yiyordum
Aynenbence daha tatli oluyor onun icinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?