- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.901
Malesef öyleAhh ah kuzum insanlarınki daha tehlikeli
:) aynen valla :))Offf biltirmisti resmen yaaa
Nasil ciftlesiyorlarYalnız yılanları çiftleşirken ilk defa böyle detaylı gördümmm
Hahaha bu gün aldatilmadim ya şaşırdımÖmceek
Koyktun mu geldi aklıma
Dahada iyi olucaksiniz insallahOyy sağ ol canımm. Yok barışmadık ama daha iyiyiz :)
Uyudu nihayet yerini yadirgadi kuzum benim :) nasilsin canim? Naptin bugün :)Tamam kuzucum meleginle ilgilen daha önemli o
Hosgeldin cnmUyudu nihayet yerini yadirgadi kuzum benim :) nasilsin canim? Naptin bugün :)
Iyiz bitanem cok sükürrrr sen nasilsin? Naptin?İyisiniz dmi kuzumm
Dans ediyo gibi dolaşıyolar birbirlerine up uzun boylu boyunca dolanmış haldeler ama organlarını yeni gördüm :) çıkıntı gibi :)Nasil ciftlesiyorlarhic görmedim
Hosbuldum topragimHosgeldin cnm
Allah diline düşürmesin emiHahaha bu gün aldatilmadim ya şaşırdım
Kuzucumm inşallah hep beraber :)Dahada iyi olucaksiniz insallah
Insallah masallah hocam atesimi alevlendiriyorsunuz elhamduilillahKuzucumm inşallah hep beraber :)
Haha buna ben bakmam lazimDans ediyo gibi dolaşıyolar birbirlerine up uzun boylu boyunca dolanmış haldeler ama organlarını yeni gördüm :) çıkıntı gibi :)
Iyim cok sükür tv basinda kk da takiliyorumHosbuldum topragimnasilsin napiosun
Insallah masallah hocam atesimi alevlendiriyorsunuz elhamduilillahtövbe tövbeeee
Napim kuzum eltimi hastaneye götürdüm eve gel yemek yap ortalığı topla şimdide balkonda ayran içiyorum durmadanUyudu nihayet yerini yadirgadi kuzum benim :) nasilsin canim? Naptin bugün :)
Hic canim iste hastanedeyiz birde hic sorma acimHaha buna ben bakmam lazimaklima ne eldi bak
Biz kückken köye gitmistik. Babaannemlerde horozla tavuk ciftlesiyormus. Bende kavga ediyorlar zannedip ayiriyordum onlaribabaammem de kiziyordu bana karisma onlara diye tabi ozaman ne bilicem tee yillar sonra belgesel izlerken ciftlesdiklerini anladim
Iyim cok sükür tv basinda kk da takiliyorumsen napyiorsun? Neler yaptin kuzum
Taaamm sidikliiii teyzesiiiiNapim kuzum eltimi hastaneye götürdüm eve gel yemek yap ortalığı topla şimdide balkonda ayran içiyorum durmadansen naptın kıyamam ki ben o sidikli premsese :)
Delii düştün bikereAllah diline düşürmesin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?