- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.961
Nur'u evlendirme plani yapyioruz :))Hosbuldummmmm cankmmm neler kaynattınız
Senin yokluğunu içimin nasıl acidiniHosbuldummmmm cankmmm neler kaynattınız
Napiyon kizbosbuldummm zeytinim
:) inşallah kuzucummm :)) evet o da çok istiyo arkadaşlarının hepsinin bebeği var çok böyle heveslenerek anlatıyo bebişleri :))Damadim uzatmazda hayvanlar alemini rahat bıraksın yoksa benim nurumdan vazgeçmez o
Vouwwww düğün lazmmmNur'u evlendirme plani yapyioruz :))
Ahababab canmsn canımSenin yokluğunu içimin nasıl acidini
Evet ya biraz fazla iyi niyetliEvet canımm. Işte bizim kuzumuz da merhametli napsınn :)
Uzun oturuyorum napimNapiyon kiz
Cok sükür canim iyi :) kontrol amacli bi gece kalicaz hastanede yarin insallah eve dönücez :)Oeksuez bebiş nasıl oldu canım
Hımm inşallah nankörlük yapmaz da kuzum. Sen yap Allah rızası içinNapim minik arabayı bulmuşum yazık onunda ağrısı felan vardı kıyamadım o yaptığınla kalsın utansın ama fark ediyorum ezik ezik duruyor yanımda
Hoşgeldin :))Kızlar ben geldim
Tamam salak diyin sizde kurtulun :) napim cano acidim haline neyse rabbim görsünEvet ya biraz fazla iyi niyetli
Aman kalın canım ne olur ne olmazCok sükür canim iyi :) kontrol amacli bi gece kalicaz hastanede yarin insallah eve dönücez :)
Okumak istiyorum nolduuKizlar bdv de kürtaj olmak isteyen konuyu gördünüz mu
Estagfurullah olur mu öyle sey ben zaten en cok merhametini sevdim güzel arkadasim :)Tamam salak diyin sizde kurtulun :) napim cano acidim haline neyse rabbim görsün
Hosbuldm cınımHoşgeldin :))
Onun için yapıyorum zaten kuzum çocuğuna açıyorumHımm inşallah nankörlük yapmaz da kuzum. Sen yap Allah rızası için
Altın fırladı napsak
Ya kadin hamile kalmis. Cocuga hazir hissetmiyormus kendini cok mutsuzmus. Cocuguna biseyler vermek istiyormus önce calisip para kazanmak istiyormusOkumak istiyorum nolduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?