- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.561
Hiiiççç bilmiyorummmm. Yarın teyzelerle falan gelecekler galiba oturmaya sonra bayramdan sonra da yüzük takılır sanırım :))Ne giyincen?
Halay basi benim takilin bana
Anneme daha önce çıtlatmıştım kuzuu. Babamla ayrılar. Şimdi diyim ki bugünlerde oturmaya gelecekler seni aricakmış diyim annesiAnne beni istemeye gelicekler babama bi duyur ve onunda fikrini al de
Evet öylede olur ben heycan yaptimAnneme daha önce çıtlatmıştım kuzuu. Babamla ayrılar. Şimdi diyim ki bugünlerde oturmaya gelecekler seni aricakmış diyim annesi
InsaalllaahhhHiiiççç bilmiyorummmm. Yarın teyzelerle falan gelecekler galiba oturmaya sonra bayramdan sonra da yüzük takılır sanırım :))
Evet öylede olur ben heycan yaptim
Kızzzzzzzz nolduuuuu
Geldim ayolKızlar kızlar toplanınn
Kız hiç haberim yok ki hala küstü bana :)) ablası aradı Annem böyle düşünüyo sence nasıl olur dedi kaldım öyleInsaalllaahhhhizli toparladiniz durumu
Ross gidiyom gidiyom :))Kızzzzzzzz nolduuuuu
Nasıl bilcen acabaOnu ben bile bilirim aslında
Yaaaaa bak iyi oldu bu tartisma herseyin hayirlisi derler ya demekki hayirliymissssss gözü acilmisssssKız hiç haberim yok ki hala küstü bana :)) ablası aradı Annem böyle düşünüyo sence nasıl olur dedi kaldım öyle
Dedim onun haberi var mı
Gelin mi plıyonnnnn :)Ross gidiyom gidiyom :))
Kız hayırlı olsun sevindim hadi gozunaydin evi gozden gecir bakim yap suslen puslen borekler pohcalar pastalar ahahahahaRoss gidiyom gidiyom :))
E sıkıntıdan bahsederken bile hep gülüyosun kuzummm:)Nasıl bilcen acaba
Yaaaaa bak iyi oldu bu tartisma herseyin hayirlisi derler ya demekki hayirliymissssss gözü acilmisssss
Oyyyyy şimdi görmmmmm hadi hahırlısı içime doğmuşIstemeye geliyolar beni
Istemeye geliyolar :))Gelin mi plıyonnnnn :)
E sıkıntıdan bahsederken bile hep gülüyosun kuzummm:)
Ayyy napiym napiym ben şimdiiKız hayırlı olsun sevindim hadi gozunaydin evi gozden gecir bakim yap suslen puslen borekler pohcalar pastalar ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?