- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.581
Valla çok sevindmmmm btanem benmmmm damat bey ne diyor bu duruma eridi buzlarIstemeye geliyolar :))
Hobaaaaaa nur gelin oluyor sıra da bize geliyorHalayi kurdum harmana
Hele bir mendil verin bana
Kina yakin zilgit çalin
Vur davulcu davula
Davul çalar gümbür gümbür
Bu dügün bizim dügündür
Halayda basim kirvem çeker
Ne gündür ne dügündür
Halayi kurdum harmana
Hele bir mendil verin bana
Kina yakin zilgit çalin
Vur davulcu davula
Davul çalar gümbür gümbür
Bu dügün bizim dügündür
Halayda basim kirvem çeker
Ne gündür ne dügündür
Sen şimdi guzelce temizlik gözden gecir yormadan annenle yarin icin yemek mi artik cay yanina kurabiye kek pohca tarsi patates salatasi kısır bu tarz seyler annen düşünür yap hazirligi sonra guzelce bakim yap yarina kararsiz kalmaman için de aksamda giyimini hazirla heyecan olmasin diye falan.Ayyy napiym napiym ben şimdii
Geeeel bana güzel kiz gönlümü calan hirsizzzzzHobaaaaaa nur gelin oluyor sıra da bize geliyor
O konuşmuş annesiyle zaten :) annesi de gidelim uzatmayalım o zaman işte :))Valla çok sevindmmmm btanem benmmmm damat bey ne diyor bu duruma eridi buzlar
Get ordan bizden geçti:)))) biz anca haly cekerizHobaaaaaa nur gelin oluyor sıra da bize geliyor
Erik dalı gevrektir erik dalı gevrwktir amanın basmaya gelmez haydi basmaya gelmez hobAaaaaAaGeeeel bana güzel kiz gönlümü calan hirsizzzzz
Erime sakın durO konuşmuş annesiyle zaten :) annesi de gidelim uzatmayalım o zaman işte :))
Eridi eridi akıyo
Ayy temizlik çok bi detay yok aslında perdeleri atayım bide salonun camını sileyim. Ay yeni kapandım giyecek çok az şeyim var ne giyecem yaaaSen şimdi guzelce temizlik gözden gecir yormadan annenle yarin icin yemek mi artik cay yanina kurabiye kek pohca tarsi patates salatasi kısır bu tarz seyler annen düşünür yap hazirligi sonra guzelce bakim yap yarina kararsiz kalmaman için de aksamda giyimini hazirla heyecan olmasin diye falan.
Bizde manikür pedukur bakim yaptık demi roosss :)))
Aman aman eller varrr ellerde güzeller varrr ah aman aman eller var ellerde güzeller var cek elini boynumdan el degmedik yerlerrrr varrrErik dalı gevrektir erik dalı gevrwktir amanın basmaya gelmez haydi basmaya gelmez hobAaaaaAa
Şarkı söylüyoruz işteo nasıl oluyo
Hahahahahahajahahhaja nasıl şarkı o el degmedk yerler varA
Aman aman eller varrr ellerde güzeller varrr ah aman aman eller var ellerde güzeller var cek elini boynumdan el degmedik yerlerrrr varrr
Kuzum ya kapalıyım yaptırmam sanırım çok güzel duruyo evet ama napiymNuuur manikür yaptir french yaptir tirnaklsrina cok güzel durur resimlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?