- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.601
Hemen çarşıya koşAyy
Ayy temizlik çok bi detay yok aslında perdeleri atayım bide salonun camını sileyim. Ay yeni kapandım giyecek çok az şeyim var ne giyecem yaaa
Oyy Allah razı olsun canımmm :))Erime sakın durayyy valla aldığım çok güzel haber şuan
Canum tanisma olcagi olacagi icin tunik pantolon giyiyorsan kombin yap egerki guzel kalem etek uzerine guzel gomlek hafif kalcalarda guzel modeller var bugünden bitir islerini cikip bisoler bakarsin pek yoksa icli dişli ceketli tunik var çok. Sen strest yapmadan olir hersey hayırlısi ileAyy
Ayy temizlik çok bi detay yok aslında perdeleri atayım bide salonun camını sileyim. Ay yeni kapandım giyecek çok az şeyim var ne giyecem yaaa
A
Aman aman eller varrr ellerde güzeller varrr ah aman aman eller var ellerde güzeller var cek elini boynumdan el degmedik yerlerrrr varrr
Aldı sen gelip olup gidip bize veda mı edecksnOyy Allah razı olsun canımmm :))
:))))ben kına saapmostm onları
A dmi elbise falan olmasına gerek yok illa. Evden kombin yaparım kuzu o zaman ya :) gömlek dışına uzun kalçamı kapatan ceket var onu giyerimCanum tanisma olcagi olacagi icin tunik pantolon giyiyorsan kombin yap egerki guzel kalem etek uzerine guzel gomlek hafif kalcalarda guzel modeller var bugünden bitir islerini cikip bisoler bakarsin pek yoksa icli dişli ceketli tunik var çok. Sen strest yapmadan olir hersey hayırlısi ile
Aldı sen gelip olup gidip bize veda mı edecksn
Üj bej
Üç beş ay sonra uyutup uyutup gelirim yanınıza
Gideceeeam@umudu beklemek @nnuuurrr elden gidiyeeeaaahhhh
Aynen ole kuzum strest yapma okadarA dmi elbise falan olmasına gerek yok illa. Evden kombin yaparım kuzu o zaman ya :) gömlek dışına uzun kalçamı kapatan ceket var onu giyerim
Ankarada ögrendimHahahahahahajahahhaja nasıl şarkı o el degmedk yerler var
Ayy evet ya bide önceden hazırlasa beni zaten beklediğim bi şeydi dün küstü bugün böyle geldi sudan çıkmış balığa döndüm :)))Aynen ole kuzum strest yapma okadar
Ha okay ama bi törpülettir falan :) bilmem havaya girersin hem :) hem varya kapalisin kimse görmez ama ben sacimi falan boyattirirdim bi uclarindan aldittirdirdim galiba :) kimse görmese bile kendin icin :) yinede kadinsin ayolKuzum ya kapalıyım yaptırmam sanırım çok güzel duruyo evet ama napiym
Tabiki kuzu :))Ha okay ama bi törpülettir falan :) bilmem havaya girersin hem :) hem varya kapalisin kimse görmez ama ben sacimi falan boyattirirdim bi uclarindan aldittirdirdim galiba :) kimse görmese bile kendin icin :) yinede kadinsin ayol
Hayirli olsun birtanem allah daim eder insallah :) tesettürlü elbiseler su zamanda cokkk :) sana ne yakisio yakismadigini biraz denemelisin :) al yanina bir arkadas bir kuzen :) dene deniye bildigin kadar hosuna hidene kadar :)Tabiki kuzu :))
Dur zaten kestirecektim de telaştan fırsat bulamıyorum :)
Ay arkadaşım fotoğraf istemişti kapalı attım . Çok olgun göstermişsn dedi. Tuhaf hissediyorum zaten tam anlamıyla alışamadım :)
Zaten yaşımdan büyük gösteriyodum bide baş örtüsüyle daha büyük gösteriyosam 30-35 E yakın gösteriyorum o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?