- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.641
Ağlarım ki amaCooook şey kaxrdn
Nuru istemeye gelecekler: DAğlarım ki ama
Yaaa çok güzel bı haber bu :) deli uzule uzle aklı gidiyordu saf kuşum benim :)))Nuru istemeye gelecekler: D
AynenYaaa çok güzel bı haber bu :) deli uzule uzle aklı gidiyordu saf kuşum benim :)))
Nuru istemeye gelecekler: D
Ahahahhahahah valla mıOeksuez kuzu size baktığım falları millet amma ciddiye almış kız dm den 10 tane msj geldi napcam ben
Ciddimisin?Oeksuez kuzu size baktığım falları millet amma ciddiye almış kız dm den 10 tane msj geldi napcam ben
Valla ya bildirim üstüne bildirimAhahahhahahah valla mı
Aynen tutmada tuttu demeyizCiddimisin?ama kuzum tuttu niye yalan söyliyim tuttu iste tuttu
Ticarete dökValla ya bildirim üstüne bildirimşakasına baktım diyorum baksan nolur diyo kadin
Tutmadı desene gıcıkCiddimisin?ama kuzum tuttu niye yalan söyliyim tuttu iste tuttu
Yok artık kuzu ne ticareti size girgirina baktım öle :))Ticarete dök
Hahahaha gülmekten ölcem hahahahaha burayida gözetliyordur pssssstValla ya bildirim üstüne bildirimşakasına baktım diyorum baksan nolur diyo kadin
Bencede paypal acsin ... bakmak isteyen 5 euro yatirsinTicarete dök
Yok kiz begeniyorum da benim kaldigim yer kücük bi yer oldugu icin hemen bulunmuyor
Iyim bend tsk ederim :)
Hayirlisi olsun nurcummm canimmm heyecanlandimmmm dünkü sakadan kaka oldu desene kendi tanisma günüm aklima geldii
Yaaa çok güzel bı haber bu :) deli uzule uzle aklı gidiyordu saf kuşum benim :)))
Oeksuez kuzu size baktığım falları millet amma ciddiye almış kız dm den 10 tane msj geldi napcam ben
Hayirli olsun:)Istemeye geliyolar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?