- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.681
Kuzuu yaa çok abartıyorum belki buldumcuk gibi o ne öyle diyolardırAy cok heycanlandim kizzdisaridan sinsi sinsi bizi izleyenler bari bi masallah diyin icinizden
Kuzum geldim sarj bitmişti bende islerimi yaptım sen naptin canmEternaaLLove
ByNkoaLa nereye gittinz canlar. T Tatlianne20 Zeytintanem
Ayygulse14 gel artık kızz bak neler oldu buralarda :))
Geldim kuzum trafikteydim yazamadım nasıl mutlu oldum adına anlatamam özele 30 tane mesaj gelmiş yaEternaaLLove
Geldim canım (;EternaaLLove
Yaktı beniOeksuez @Rosssss kuzu yaptınız brnii :)
Millet neler yapıyorKuzuu yaa çok abartıyorum belki buldumcuk gibi o ne öyle diyolardır
Ama napiym 8 senedir bekliyoruz bugünü :))))
Aaaaa!! Duymamisim oluyum bu senin en doğal hakkin tabii ki abarticaksin simdi için içine sığmaz senin ne güzell darisi bekarlara diyimKuzuu yaa çok abartıyorum belki buldumcuk gibi o ne öyle diyolardır
Ama napiym 8 senedir bekliyoruz bugünü :))))
Teyzesi benim kuzum iyi biraz iştah sorunumuz var dislerindendir diye düsunuyorum tamamliyor artik ..Çok şaşırdım ilk damdan düşer gibi oldu :)))
Annesiyle konuşamadım çok heyecanlandımmm :)
Neyse kuzucum senin meleğin nasıl iyi mii
Oeksuez
D __Dahlia__ seninkide mi hastaydııı?
D __Dahlia__ yerim seni ben içi güzel arkadaşım benim
Dökülürler merak etme..!! Aksam telasi iste..Ben gelince mi gittiniz
Canim sende ben gibiGeldim canım (;
Heran gidebilirim
Aynen az soluklanayım dedimCanim sende ben gibi
İyiyim canim, yemek yaptim da oturuyorum oyle kiza yemek yedircem birazdan..tabii yerse cimcime..
Oyy yer tabi annesi neden yemesinİyiyim canim, yemek yaptim da oturuyorum oyle kiza yemek yedircem birazdan..tabii yerse cimcime..
Ben o isi hallettim ... iyi sende yaparsin onlardan sonra...Oyy yer tabi annesi neden yemesin
Bende çocukları yıkıcam oturunca kalkamadm :)
Benim adam habşre evde olunca işler yetişmiyor cıldırdm bugün artıkBen o isi hallettim ... iyi sende yaparsin onlardan sonra...
Cildirtirlar iste böyle..o da olmuş üçüncü cocukBenim adam habşre evde olunca işler yetişmiyor cıldırdm bugün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?