- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.661
Cok sevindim kuzum, Hayirlisi olsun inşAllah..Istemeye geliyolar beni
Halayci basimiz belli oldu..Halayi kurdum harmana
Hele bir mendil verin bana
Kina yakin zilgit çalin
Vur davulcu davula
Davul çalar gümbür gümbür
Bu dügün bizim dügündür
Halayda basim kirvem çeker
Ne gündür ne dügündür
Canim ben bunun olacagini tahmin etmistim zaten..Valla ya bildirim üstüne bildirimşakasına baktım diyorum baksan nolur diyo kadin
Cok sevindim kuzum, Hayirlisi olsun inşAllah..
Öyle streslik bir sey yok .. ne giyecegini ayarla gerisi kolay ..
Halayci basimiz belli oldu..
Canim ben bunun olacagini tahmin etmistim zaten..
Sorma canim ya!! Arkadasimizin derdi kendine yeter zaten hayret bisey.. cok sinirlendim simdiSohbete katilmadan sinsi sinsi bizi okumakla nasil keyif aliyorlar anlamiyorum ....
Allah razı olsun inşallahhh:))Hayirli olsun:)
Saol kuzummm:)) he düşündüm ne giyeceğimi :))Cok sevindim kuzum, Hayirlisi olsun inşAllah..
Öyle streslik bir sey yok .. ne giyecegini ayarla gerisi kolay ..
Halayci basimiz belli oldu..
Canim ben bunun olacagini tahmin etmistim zaten..
Vallah cok ilginc :)Sorma canim ya!! Arkadasimizin derdi kendine yeter zaten hayret bisey.. cok sinirlendim simdi
Sazanlar atlamislar hemen dururlar mi!!
Ay ne giyincen? Internetten resim atsana bulursan elbisenin örneginiiiSaol kuzummm:)) he düşündüm ne giyeceğimi :))
Ay ne giyincen? Internetten resim atsana bulursan elbisenin örneginiii
Sen bize foto atarsin..Bari beğenir insan
Yok kuzumm yarın geliceklerinde öyle günlük siyah şifon bi gömleğim var üzerine haki yeşil kalçamı kapatan ceket siyah bol paça pantolon. Sözde de o güne ait foto atarım inşallah özelden :))Ay ne giyincen? Internetten resim atsana bulursan elbisenin örneginiii
Hıı hııııSen bize foto atarsin..
Allah hep güldürsün canim benim, sözünde ne giyecegini de düşün ..Hıı hıııı
Canim profiline koyarsin hemen kaldirirsin olmaz mi..Yok kuzumm yarın geliceklerinde öyle günlük siyah şifon bi gömleğim var üzerine haki yeşil kalçamı kapatan ceket siyah bol paça pantolon. Sözde de o güne ait foto atarım inşallah özelden :))
Hayal ettim de yakisir kuzuma..Yok kuzumm yarın geliceklerinde öyle günlük siyah şifon bi gömleğim var üzerine haki yeşil kalçamı kapatan ceket siyah bol paça pantolon. Sözde de o güne ait foto atarım inşallah özelden :))
Kuzu abartı şeyleri sevmem sade zarif şık olsun :) herkes çok sadesn diyo ama napiym sevmiyorum taş incik boncuk :)) fikrimi değiştirilerek belki :)) Allah razı olsun kuzularım benim ya. Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Allah hep güldürsün canim benim, sözünde ne giyecegini de düşün ..
Hmm bilmiyorum ki Kuzumm olabilir aslındaCanim profiline koyarsin hemen kaldirirsin olmaz mi..
O gün bir şıklık yaparsin tatlim..Kuzu abartı şeyleri sevmem sade zarif şık olsun :) herkes çok sadesn diyo ama napiym sevmiyorum taş incik boncuk :)) fikrimi değiştirilerek belki :)) Allah razı olsun kuzularım benim ya. Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Ay cok heycanlandim kizzYok kuzumm yarın geliceklerinde öyle günlük siyah şifon bi gömleğim var üzerine haki yeşil kalçamı kapatan ceket siyah bol paça pantolon. Sözde de o güne ait foto atarım inşallah özelden :))
Inşallahhh kuzum evet şık olsun tabi ama abartı olmasın :))O gün bir şıklık yaparsin tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?