- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.281
Evet ya ne demek bayrama kadar kal yuh
Zaman zaman esim daginik olabiliyor. Son zamanda olsugu gibi. Sanirim arkasindan toplamayi biraktimCanım çocuk yoksa dağılmaz aslında
Benimde yok çocuk
koyduğum yerde kalır
Eşyan mı çok
eşin mı dağınık
Aldığını yerine koyar mısın
Aynı soruyu annem sordu bence bunun başka biseyi var ne biçim bi hayat bu diye. 2 yıldır tanışıyoruz ilk defa yan yana geldik canım. Hergün telefonda konuşuyoruz normalde evli var kocası ama rahat bi insan hiç kiskanmazmis karisini
Uyar yoruluyorum lütfen yerine bırak deZaman zaman esim daginik olabiliyor. Son zamanda olsugu gibi. Sanirim arkasindan toplamayi biraktim
Yok makineye koydu ben deterjan ayarladım sadece ama ben asıp topladımAy insallah ic camasirlarini sana yikatmadi yüzüne atardim ...
Poncikler ben yatiyorum basim cok agriyor sabah görüsürüz yine hepinize iyi geceler
Söyledigim zaman yapiyor da artik ben söylemeye biktim. Cocuk olsa coktan alismisti... pes etmek yokUyar yoruluyorum lütfen yerine bırak de
Sonra alışır
Ben takıntılıyım
sağolsun eşim de titiz
Pimprikliyim
Dağınıklığı hiç sevmem
Söyledigim zaman yapiyor da artik ben söylemeye biktim. Cocuk olsa coktan alismisti... pes etmek yok
Yat dinlen biraz uyursun belki kuzum . Iyi ve hayirli yolculuklar diliyorum :))Sabah 5 te yolcuyum
Gram uyku yok
Ben nörümm gadasını aldımm
İyi geceler
Sadace kimseye hayır diyemiyorum üzerim diye korkuyorum. Eşimle çok kötü oldum bu yüzden sürekli salak diyip duruyor işte böyle oldu diye çok bunaldim yaaCanım bu kıskanmak değil ki
Canım çok mu safsın
Yoksa iyi niyetli mi
Haberleri hiç izlemiyor musun
Nasıl güvendin
Yat dinlen biraz uyursun belki kuzum . Iyi ve hayirli yolculuklar diliyorum :))
Sadace kimseye hayır diyemiyorum üzerim diye korkuyorum. Eşimle çok kötü oldum bu yüzden sürekli salak diyip duruyor işte böyle oldu diye çok bunaldim yaabenim evime gelen o canım. Asıl o haber izlemeyen o. Şahsen ben onun evine gitmezdim
Kuzum bu kadinda birseyler var normal degil bak diyim ......Yok makineye koydu ben deterjan ayarladım sadece ama ben asıp topladım
Kuzum bu kadinda birseyler var normal degil bak diyim ......
Beni taslamayin ama ben yatili hic bir arkadasimda kalmam. Bende kalinmasinida sevmem ... yani helekiii esiyle tartismisda gelmis ... tanimam etmem kapima gelir eder diye korkardim ...Aynen ben asla güvenmiyorum
Eskiden gülse gibiydim
AmiiiiiinAllahım iyi insanlarla karşılaştırsın
Beni taslamayin ama ben yatili hic bir arkadasimda kalmam. Bende kalinmasinida sevmem ... yani helekiii esiyle tartismisda gelmis ... tanimam etmem kapima gelir eder diye korkardim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?