İstedikten sonra sürersin
illa başa birşey gelmeye gerek yok

Eskiden 2 araba evin önünde
Babam rahatsızlandı
Annem ehliyet aldı
18 yaşa gelen aldı bizde

Sürmeyi bil ama sürme istersen
Erteleme al canım

Eşim ilişkini keseceksin diyor başka bişey demiyor zaten bende kimseyi kıramam ki kendimi üzerim yinede kırmak istemem. Kocası bayrama kadar kal demiş asıl rahat kocası. Eşim diyor ki ne biçim adam bu belki ben sapığım hırsızım nasıl yolluyor diyor. Benim kocam beni izmire aileme zor yolluyor

Canım evli olduğuna emin mısın
İlginç geldi bana da

Eşine hakverdim
Zararı dokunandan uzak dur

Çocuk var mı canım
Kaç odalı
Nasıl dağılıyor mesela
Cocuk yok
Mutfak, oturma odasi, yemek odasi. Yatak odasi be banyo var
Her yerde bisey var gibi dagiliyor. Misal evi temizledim topladim herse düzenli. Ertesi gün sabki hic temizlik toplama yapmamisim gibi geliyor bana. Esime soruyorum evde bisey yok diyor

Artık yavaş yavs araya mesafe koyarım. Çok zoruma gitti benim de hamile halimle bana hiç acimamasi. 8 aylık oldum artık herşey çok zor geliyor zaten. Hamile olmasam hiç sorun değil ve bide küçük oğlum var
Ay insallah ic camasirlarini sana yikatmadi yüzüne atardim ...

Canım çocuk yoksa dağılmaz aslında
Benimde yok çocuk
koyduğum yerde kalır

Eşyan mı çok
eşin mı dağınık
Aldığını yerine koyar mısın

Artık yavaş yavs araya mesafe koyarım. Çok zoruma gitti benim de hamile halimle bana hiç acimamasi. 8 aylık oldum artık herşey çok zor geliyor zaten. Hamile olmasam hiç sorun değil ve bide küçük oğlum var
Arkadaşım sen emin mısın
Kadının kim olduğuna
Bana hiç güvenilir gelmedi
Eşine hak verdim sanki

Canım evli olduğuna emin mısın
İlginç geldi bana da
Aynı soruyu annem sordu bence bunun başka biseyi var ne biçim bi hayat bu diye. 2 yıldır tanışıyoruz ilk defa yan yana geldik canım. Hergün telefonda konuşuyoruz normalde evli var kocası ama rahat bi insan hiç kiskanmazmis karisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…