- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.261
Seni cok iyi anlyiorum. Ne olursa olsun hersey bizim icin. Allah uzun ve saglikli ömür versin anneanneye insallahKuzum benim
Bizde öyle
Korkuyorum işte
İstedikten sonra sürersinİnşaAllah canım takma boşver önemli olan dışarıda kilo alması bol bol emziririz kuzuları kilo da alır herşey olur :)
Amin inşaAllah canım aslında zamanında eşime bana araba kullanmayı öğret dedim hep erteledi şimdi kapının önünde araba yatıyor ve ben her yere ya yürüyerek ya da taksiyle gidiyorum en azından markete filan giderken araba çok işime yarardı ya neyse kızım doğsun koşa koşa ehliyete yazılacağım :) eşim kullanamazsın panik yaparsın diyor ama inat değil mi o görür gününü
Amin inşallah canım benimSeni cok iyi anlyiorum. Ne olursa olsun hersey bizim icin. Allah uzun ve saglikli ömür versin anneanneye insallah
Annem söyleri bana hep bunuHerşeyi bil ama yapma
Hepsini öğren
İstersen hiç yapma
Benim atanın sözü ☺
Ya kizlar bana fikir verin.
Kac haftadir evi nekadar toplu tutmaya calisirsam okadar dagiliyor. Ne yapabilirim evin düzenli ve toplu kalmasi icin? Biktim hergün toplamaktan
Benim de ☺Annem söyleri bana hep bunu
Artık hak veriyorummAnnem söyleri bana hep bunu
Eşim ilişkini keseceksin diyor başka bişey demiyor zaten bende kimseyi kıramam ki kendimi üzerim yinede kırmak istemem. Kocası bayrama kadar kal demiş asıl rahat kocası. Eşim diyor ki ne biçim adam bu belki ben sapığım hırsızım nasıl yolluyor diyor. Benim kocam beni izmire aileme zor yolluyor
Eşine hakverdimEşim ilişkini keseceksin diyor başka bişey demiyor zaten bende kimseyi kıramam ki kendimi üzerim yinede kırmak istemem. Kocası bayrama kadar kal demiş asıl rahat kocası. Eşim diyor ki ne biçim adam bu belki ben sapığım hırsızım nasıl yolluyor diyor. Benim kocam beni izmire aileme zor yolluyor
Cocuk yokÇocuk var mı canım
Kaç odalı
Nasıl dağılıyor mesela
Evet ya ne demek bayrama kadar kal yuhCanım evli olduğuna emin mısın
İlginç geldi bana da
Ay insallah ic camasirlarini sana yikatmadi yüzüne atardim ...Artık yavaş yavs araya mesafe koyarım. Çok zoruma gitti benim de hamile halimle bana hiç acimamasi. 8 aylık oldum artık herşey çok zor geliyor zaten. Hamile olmasam hiç sorun değil ve bide küçük oğlum var
Cocuk yok
Mutfak, oturma odasi, yemek odasi. Yatak odasi be banyo var
Her yerde bisey var gibi dagiliyor. Misal evi temizledim topladim herse düzenli. Ertesi gün sabki hic temizlik toplama yapmamisim gibi geliyor bana. Esime soruyorum evde bisey yok diyor
Arkadaşım sen emin mısınArtık yavaş yavs araya mesafe koyarım. Çok zoruma gitti benim de hamile halimle bana hiç acimamasi. 8 aylık oldum artık herşey çok zor geliyor zaten. Hamile olmasam hiç sorun değil ve bide küçük oğlum var
Aynı soruyu annem sordu bence bunun başka biseyi var ne biçim bi hayat bu diye. 2 yıldır tanışıyoruz ilk defa yan yana geldik canım. Hergün telefonda konuşuyoruz normalde evli var kocası ama rahat bi insan hiç kiskanmazmis karisiniCanım evli olduğuna emin mısın
İlginç geldi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?