- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.301
Ama kadinda birsey var cikar kokusuDevir çok kötü
Allah korusun
Kesinlikle canım çok haklısın gerçekten eşimi ya gorumcem ya kp ya da ben taksiyle muayeneye götürüyoruz düşün ehliyetim olsaydı binersin ne güzel ben götürürdüm kimseye de eziyet vermezdik :/ en kısa zaman da ehliyet alacağım şart oldu bana.İstedikten sonra sürersin
illa başa birşey gelmeye gerek yok
Eskiden 2 araba evin önünde
Babam rahatsızlandı
Annem ehliyet aldı
18 yaşa gelen aldı bizde
Sürmeyi bil ama sürme istersen
Erteleme al canım
Deli dolu biraz. Zaten eşimi ilk defa bu kadar ciddi gördüm yavaş yavaş ilişkiyi keserim. Ben eşim izin vermiyor senle konuşamam diyip kesip atamam. Kalbini kırmak istemiyorumKuzum bu kadinda birseyler var normal degil bak diyim ......
Evet biliyorum haklisinSen iyi niyetlisin canım
Neler duyuyoruz inan
Kk okuyorsundur mutlaka
Öyle bir konusmaya gerek yok zaten bosver ... sen dedigin gibi yavas yavas azalt görüsmeleriniziDeli dolu biraz. Zaten eşimi ilk defa bu kadar ciddi gördüm yavaş yavaş ilişkiyi keserim. Ben eşim izin vermiyor senle konuşamam diyip kesip atamam. Kalbini kırmak istemiyorum
Yok geldi aldı gönlümü ama çok üzüldüm ağrı girdi yatakta kivrandigimi görünce gelip hemen sakinleştirdi. Yazık sana da seni kullandı falan dedi. Arkadaşını iyi seç falan dedi. Şimdi aramız iyi ama laf sokuyor aradagulse14 esinle konus oda fazla üstüne gelmesin hatamin farkindayim de ona ... hamilesin bu kadar stres hic iyi degil bence oda sana kiyamadigi icin bu kadar kizgin
Aynen öyle yaparım insallahÖyle bir konusmaya gerek yok zaten bosver ... sen dedigin gibi yavas yavas azalt görüsmelerinizi
Deli dolu biraz. Zaten eşimi ilk defa bu kadar ciddi gördüm yavaş yavaş ilişkiyi keserim. Ben eşim izin vermiyor senle konuşamam diyip kesip atamam. Kalbini kırmak istemiyorum
Bdv okuya okuya mı böyle oldukAma kadinda birsey var cikar kokusu
Kesinlikle canım çok haklısın gerçekten eşimi ya gorumcem ya kp ya da ben taksiyle muayeneye götürüyoruz düşün ehliyetim olsaydı binersin ne güzel ben götürürdüm kimseye de eziyet vermezdik :/ en kısa zaman da ehliyet alacağım şart oldu bana.
Evet biliyorum haklisin
Tanımadığın insan içinAynen öyle yaparım insallah
Adamcagiz yemeyip icemyip kariyi gezdiemissiniz ...Yok geldi aldı gönlümü ama çok üzüldüm ağrı girdi yatakta kivrandigimi görünce gelip hemen sakinleştirdi. Yazık sana da seni kullandı falan dedi. Arkadaşını iyi seç falan dedi. Şimdi aramız iyi ama laf sokuyor arada
3 haftam var canım biraz geç kaldım ama doğumdan sonra bahara doğru kesinlikle gideceğim kursa.Çok iyisin ya
İyilikten üzülürsün
İnşallah üzülmezsin
Erkekler bazı şeyleri seziyor
Bdv okuya okuya mı böyle olduk
İnsanlar mı bizi böyle etti
Güven sıfır
Al canım ilk fırsatta
Doğum yakın değilse yazıl hemen
Ahh canım
Böyle olunca kendimi vefasiz gibi hissediyroumÇok iyisin ya
İyilikten üzülürsün
İnşallah üzülmezsin
Güven sıfır
Al canım ilk fırsatta
Ahh canım
Bdv‘nin bi nevi payi vardir elbetÇok iyisin ya
İyilikten üzülürsün
İnşallah üzülmezsin
Güven sıfır
Al canım ilk fırsatta
Ahh canım
İnşallah canım ☺3 haftam var canım biraz geç kaldım ama doğumdan sonra bahara doğru kesinlikle gideceğim kursa.
Bdv‘nin bi nevi payi vardir elbet
Günahsiz olan ilk tasi atsin ... böyle böyle ögreniyoruz hata yapa yapa :) sikma o tatli caniniBöyle olunca kendimi vefasiz gibi hissediyroum
Böyle olunca kendimi vefasiz gibi hissediyroum
Öyle tabi canım bundan sonra mesafe koyarım sonra o da bırakır belki aramayı. Eğer neden böyle oldu diye sorarsa da mecbur eşim izin vermiyor derimTanımadığın insan için
eşinle üzülmeye değer mi
Sen kal yaşındasın cnmGünahsiz olan ilk tasi atsin ... böyle böyle ögreniyoruz hata yapa yapa :) sikma o tatli canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?