İstedikten sonra sürersin
illa başa birşey gelmeye gerek yok

Eskiden 2 araba evin önünde
Babam rahatsızlandı
Annem ehliyet aldı
18 yaşa gelen aldı bizde

Sürmeyi bil ama sürme istersen
Erteleme al canım
Kesinlikle canım çok haklısın gerçekten eşimi ya gorumcem ya kp ya da ben taksiyle muayeneye götürüyoruz düşün ehliyetim olsaydı binersin ne güzel ben götürürdüm kimseye de eziyet vermezdik :/ en kısa zaman da ehliyet alacağım şart oldu bana.

gulse14 esinle konus oda fazla üstüne gelmesin hatamin farkindayim de ona ... hamilesin bu kadar stres hic iyi degil bence oda sana kiyamadigi icin bu kadar kizgin
Yok geldi aldı gönlümü ama çok üzüldüm ağrı girdi yatakta kivrandigimi görünce gelip hemen sakinleştirdi. Yazık sana da seni kullandı falan dedi. Arkadaşını iyi seç falan dedi. Şimdi aramız iyi ama laf sokuyor arada

Deli dolu biraz. Zaten eşimi ilk defa bu kadar ciddi gördüm yavaş yavaş ilişkiyi keserim. Ben eşim izin vermiyor senle konuşamam diyip kesip atamam. Kalbini kırmak istemiyorum

Çok iyisin ya
İyilikten üzülürsün
İnşallah üzülmezsin
Erkekler bazı şeyleri seziyor

Ama kadinda birsey var cikar kokusu
Bdv okuya okuya mı böyle olduk
İnsanlar mı bizi böyle etti
Güven sıfır

Al canım ilk fırsatta
Doğum yakın değilse yazıl hemen

Evet biliyorum haklisin

Ahh canım

Adamcagiz yemeyip icemyip kariyi gezdiemissiniz ... birdaha olmaz takma kafana canimin ici

3 haftam var canım biraz geç kaldım ama doğumdan sonra bahara doğru kesinlikle gideceğim kursa.

Böyle olunca kendimi vefasiz gibi hissediyroum

Bdv‘nin bi nevi payi vardir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…