- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.321
Öyle tabi canım bundan sonra mesafe koyarım sonra o da bırakır belki aramayı. Eğer neden böyle oldu diye sorarsa da mecbur eşim izin vermiyor derim
ANen o iyi bir arkadas olsaydi seni böyle zor duruma sokmazdi zaten ... hic görmedifin bilmedigin insanin evine gider mi bari deseydi ki canim sIkkin gel bi kahve icelim ... derdini dinler herkes evine dönerdiAilene vefalı ol
Yıllardır dostun varsa ona
İyi günde değil kötü günde de olana
Tanımadığın bir kadına değil ki
Ben 24 yasindayimSen kal yaşındasın cnm
Gülse küçük sanırım
Diyo zaten ben sen rahat et bi eksiğin kalmasın diye yeri geliyor yemek yemiyorum ama sen bizi hiç düşünmüyorsun diyor. Gelen kişi normaldeki arkadaslarindan ya da ailenden olsa bu kadar sıkışıklığa için acımazdı dedi. Bide annenden para iste yollasin yoksa aç kalmaz dediAdamcagiz yemeyip icemyip kariyi gezdiemissiniz ...birdaha olmaz takma kafana canimin ici
25 yaşındayımBen 24 yasindayimbende citirim kiz daha
Ben hatay o bursa. 25 yaşındayım arkadaş da 23Aynı ilde mi
Kaç yaşındasın
Kim dedi o arkadas mi?Diyo zaten ben sen rahat et bi eksiğin kalmasın diye yeri geliyor yemek yemiyorum ama sen bizi hiç düşünmüyorsun diyor. Gelen kişi normaldeki arkadaslarindan ya da ailenden olsa bu kadar sıkışıklığa için acımazdı dedi. Bide annenden para iste yollasin yoksa aç kalmaz dedi
25 yaşındayım
Aynen öyle canımANen o iyi bir arkadas olsaydi seni böyle zor duruma sokmazdi zaten ... hic görmedifin bilmedigin insanin evine gider mi bari deseydi ki canim sIkkin gel bi kahve icelim ... derdini dinler herkes evine dönerdi
Maşallah akıllısın kızBen 24 yasindayimbende citirim kiz daha
Ben hatay o bursa. 25 yaşındayım arkadaş da 23
Canım çok iyi niyetlisin
Aynen öyle canım
Maşallah akıllısın kız
Yok kuzum şimdi bu ay zaten sıkışıktık e misafir geliyor diye ekstra alışveriş yaotik e gezmeye de götürdük bi 500 lira gitti daha kredi kartının borcu duruyor eşim de annenden para iste dedi. Yanı bu işi başımıza sen açtın annen yardım etsin demek istiyor. Benim annemde kendi param var eşimden gizli biriktirdiğim ne olur ne olmaz hayat malum diye yarın anneme söylerim o paradan yollar banaKim dedi o arkadas mi?
Lr isinden tanismislarEe ordan kalkıp yalnız mı geldi
Nerde tanıştınız
❤❤Tsk ederim balim
O ne kiLr isinden tanismislar
Hm anladim ... olsun kuzum biraz ferahlarsaniz geri verirsiniz :)Yok kuzum şimdi bu ay zaten sıkışıktık e misafir geliyor diye ekstra alışveriş yaotik e gezmeye de götürdük bi 500 lira gitti daha kredi kartının borcu duruyor eşim de annenden para iste dedi. Yanı bu işi başımıza sen açtın annen yardım etsin demek istiyor. Benim annemde kendi param var eşimden gizli biriktirdiğim ne olur ne olmaz hayat malum diye yarın anneme söylerim o paradan yollar bana
Ben lr yapıyordum aynı gruptaydik o şekilde tanışıp arkdaş olduk 2 senedir telde konuşuyoruz. Kocası ile kavga etti gidecek yerim yok sana geliuriim dedi bende olmaz diyemedim gel dedimEe ordan kalkıp yalnız mı geldi
Nerde tanıştınız
Tanımadığın biri için gerekli miydi be kuzumYok kuzum şimdi bu ay zaten sıkışıktık e misafir geliyor diye ekstra alışveriş yaotik e gezmeye de götürdük bi 500 lira gitti daha kredi kartının borcu duruyor eşim de annenden para iste dedi. Yanı bu işi başımıza sen açtın annen yardım etsin demek istiyor. Benim annemde kendi param var eşimden gizli biriktirdiğim ne olur ne olmaz hayat malum diye yarın anneme söylerim o paradan yollar bana
Aloe vera kozmetik falan galiba internetten facebook instagramdan satiliyor bazen kadinlsr matinasinda satis noktasi aciliyorO ne ki
Geri alırım zaten benim param o yerine koyarHm anladim ... olsun kuzum biraz ferahlarsaniz geri verirsiniz :)
Ben lr yapıyordum aynı gruptaydik o şekilde tanışıp arkdaş olduk 2 senedir telde konuşuyoruz. Kocası ile kavga etti gidecek yerim yok sana geliuriim dedi bende olmaz diyemedim gel dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?