Ailene vefalı ol
Yıllardır dostun varsa ona
İyi günde değil kötü günde de olana

Tanımadığın bir kadına değil ki
ANen o iyi bir arkadas olsaydi seni böyle zor duruma sokmazdi zaten ... hic görmedifin bilmedigin insanin evine gider mi bari deseydi ki canim sIkkin gel bi kahve icelim ... derdini dinler herkes evine dönerdi

Adamcagiz yemeyip icemyip kariyi gezdiemissiniz ... birdaha olmaz takma kafana canimin ici
Diyo zaten ben sen rahat et bi eksiğin kalmasın diye yeri geliyor yemek yemiyorum ama sen bizi hiç düşünmüyorsun diyor. Gelen kişi normaldeki arkadaslarindan ya da ailenden olsa bu kadar sıkışıklığa için acımazdı dedi. Bide annenden para iste yollasin yoksa aç kalmaz dedi

Kim dedi o arkadas mi?

Kim dedi o arkadas mi?
Yok kuzum şimdi bu ay zaten sıkışıktık e misafir geliyor diye ekstra alışveriş yaotik e gezmeye de götürdük bi 500 lira gitti daha kredi kartının borcu duruyor eşim de annenden para iste dedi. Yanı bu işi başımıza sen açtın annen yardım etsin demek istiyor. Benim annemde kendi param var eşimden gizli biriktirdiğim ne olur ne olmaz hayat malum diye yarın anneme söylerim o paradan yollar bana

Hm anladim ... olsun kuzum biraz ferahlarsaniz geri verirsiniz :)

Ee ordan kalkıp yalnız mı geldi
Nerde tanıştınız
Ben lr yapıyordum aynı gruptaydik o şekilde tanışıp arkdaş olduk 2 senedir telde konuşuyoruz. Kocası ile kavga etti gidecek yerim yok sana geliuriim dedi bende olmaz diyemedim gel dedim

Tanımadığın biri için gerekli miydi be kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…