Kadın da suç yok kuzu kocası gevşek ne demek ya benim karım başkasına yatılı gitcek boynuzlu adı
Koca gevsekse civitmak mi lazim... yok anam o nerde durulmasi gerektigini bilicekti ... hadi kapisini acmis arkadasin sana kalkip bi yardim mi edemedi eline yapiscakti sanki

Koca gevsekse civitmak mi lazim... yok anam o nerde durulmasi gerektigini bilicekti ... hadi kapisini acmis arkadasin sana kalkip bi yardim mi edemedi eline yapiscakti sanki
Kuzu kadın ağır olucak ama bı kovada nolursa olsun eşini frenlicek nedemek git tanımadığın birinde bayrama kadar kal ya

Ya balkondaki sutyenini benden istedi. Kendi tesettürlü değil ama ben öyleyim bi balkon için giyinmem lazım bunu bildiği halde bana ver dedi bende sinirlendim ama yinede gidip verdim nasıl olsa bugün gidecek diye

Ya balkondaki sutyenini benden istedi. Kendi tesettürlü değil ama ben öyleyim bi balkon için giyinmem lazım bunu bildiği halde bana ver dedi bende sinirlendim ama yinede gidip verdim nasıl olsa bugün gidecek diye
Terbiyesiz kadın ayyy nasıl sinir oldum !!!

Ya kizlar bana fikir verin.
Kac haftadir evi nekadar toplu tutmaya calisirsam okadar dagiliyor. Ne yapabilirim evin düzenli ve toplu kalmasi icin? Biktim hergün toplamaktan
Canim evinde aksesuar cok mu süs esyasi felan onlarda evi kalabalik , daginik gosteriyor .. ben sevmem mesela..

Ay g.tüm bende cikmazdim donumu yikiyip seren kadinin evinden ... lafa bak hizaya gel

Ben öyle kesip atamam canım kişiliğimde yok yavaş yavaş mesefe koyarım baktım anlamıyor kusura bakma eşim izin vermiyor huzurumuz kaçıyor görüşmeyelim artık derim
Öyle de olur canim.. ama fazla samimi konusma öyle eskisi gibi .. soğukluğunu hissettir yanii..

Canim evinde aksesuar cok mu süs esyasi felan onlarda evi kalabalik , daginik gosteriyor .. ben sevmem mesela..

Öyle de olur canim.. ama fazla samimi konusma öyle eskisi gibi .. soğukluğunu hissettir yanii..
Öyle yaparım canım. Zaten eşim kesin konuştu ilişkini kes yoksa telefonu kırarım dedi direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…