- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.501
Ya yine bizim gibi insanlara geldi gerçekten kötü niyetli olsa ya da kocası sapık birine denk gelse ne yapardıKadın da suç yok kuzu kocası gevşek ne demek ya benim karım başkasına yatılı gitcek boynuzlu adı
Bence kısaca gorusmeyelim de eşim istemiyo de o kadar rahatlığa batmaz bu söz onaCanim arar felan açma telefonunu ya da degistir numarani
Ben öyle kesip atamam canım kişiliğimde yok yavaş yavaş mesefe koyarım baktım anlamıyor kusura bakma eşim izin vermiyor huzurumuz kaçıyor görüşmeyelim artık derimCanim arar felan açma telefonunu ya da degistir numarani
Napicami kuzu belki de öyle birine denk gelip aileyi sömürme derdine duscekler karı kocaYa yine bizim gibi insanlara geldi gerçekten kötü niyetli olsa ya da kocası sapık birine denk gelse ne yapardı
Ailesiyle görüşmüyor öyle çok çevresi olan biri de değil eşim ailesi buna boşuna sırt cevirmemistir diyor bu kadar rahatlık olmaz falan dediBence kısaca gorusmeyelim de eşim istemiyo de o kadar rahatlığa batmaz bu söz ona
BilmiyorumNapicami kuzu belki de öyle birine denk gelip aileyi sömürme derdine duscekler karı koca
Koca gevsekse civitmak mi lazim... yok anam o nerde durulmasi gerektigini bilicekti ... hadi kapisini acmis arkadasin sana kalkip bi yardim mi edemedi eline yapiscakti sankiKadın da suç yok kuzu kocası gevşek ne demek ya benim karım başkasına yatılı gitcek boynuzlu adı
Gülom enişte haklı ama Allah'ın sevgili kuluymussunda başına başka işler açmadan defolup gittiAilesiyle görüşmüyor öyle çok çevresi olan biri de değil eşim ailesi buna boşuna sırt cevirmemistir diyor bu kadar rahatlık olmaz falan dedi
Kuzu kadın ağır olucak ama bı kovada nolursa olsun eşini frenlicek nedemek git tanımadığın birinde bayrama kadar kal yaKoca gevsekse civitmak mi lazim... yok anam o nerde durulmasi gerektigini bilicekti ... hadi kapisini acmis arkadasin sana kalkip bi yardim mi edemedi eline yapiscakti sanki
Ya balkondaki sutyenini benden istedi. Kendi tesettürlü değil ama ben öyleyim bi balkon için giyinmem lazım bunu bildiği halde bana ver dedi bende sinirlendim ama yinede gidip verdim nasıl olsa bugün gidecek diyeKoca gevsekse civitmak mi lazim... yok anam o nerde durulmasi gerektigini bilicekti ... hadi kapisini acmis arkadasin sana kalkip bi yardim mi edemedi eline yapiscakti sanki
Öyle canım çok şükürGülom enişte haklı ama Allah'ın sevgili kuluymussunda başına başka işler açmadan defolup gitti
Terbiyesiz kadın ayyy nasıl sinir oldum !!!Ya balkondaki sutyenini benden istedi. Kendi tesettürlü değil ama ben öyleyim bi balkon için giyinmem lazım bunu bildiği halde bana ver dedi bende sinirlendim ama yinede gidip verdim nasıl olsa bugün gidecek diye
Ben yinede süphe ediyorumevli olmasindan ... yada türk erkegi degilKuzu kadın ağır olucak ama bı kovada nolursa olsun eşini frenlicek nedemek git tanımadığın birinde bayrama kadar kal ya
Canim evinde aksesuar cok mu süs esyasi felan onlarda evi kalabalik , daginik gosteriyor .. ben sevmem mesela..Ya kizlar bana fikir verin.
Kac haftadir evi nekadar toplu tutmaya calisirsam okadar dagiliyor. Ne yapabilirim evin düzenli ve toplu kalmasi icin? Biktim hergün toplamaktan
Ay g.tüm bende cikmazdim donumu yikiyip seren kadinin evinden ... lafa bak hizaya gel
Öyle de olur canim.. ama fazla samimi konusma öyle eskisi gibi .. soğukluğunu hissettir yanii..Ben öyle kesip atamam canım kişiliğimde yok yavaş yavaş mesefe koyarım baktım anlamıyor kusura bakma eşim izin vermiyor huzurumuz kaçıyor görüşmeyelim artık derim
:) :) :) Kesin orasiBen yinede süphe ediyorumevli olmasindan ... yada türk erkegi degil
Evli kız eminim ama kocası öyle çok kıskanç değil. O kadar yol parası veriyoz uzun kal gittiğine değsin demiş adamBen yinede süphe ediyorumevli olmasindan ... yada türk erkegi degil
Evli kız eminim ama kocası öyle çok kıskanç değil. O kadar yol parası veriyoz uzun kal gittiğine değsin demiş adam
Öyle yaparım canım. Zaten eşim kesin konuştu ilişkini kes yoksa telefonu kırarım dedi direkCanim evinde aksesuar cok mu süs esyasi felan onlarda evi kalabalik , daginik gosteriyor .. ben sevmem mesela..
Öyle de olur canim.. ama fazla samimi konusma öyle eskisi gibi .. soğukluğunu hissettir yanii..
Bunlar gercekten tartismis mi? Planli projeli gibiEvli kız eminim ama kocası öyle çok kıskanç değil. O kadar yol parası veriyoz uzun kal gittiğine değsin demiş adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?