• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin . Benimde yok yaklaşık 1 senedir deniyoruz. Bir boş gebeliğim oldu şimdi ise doktor takibinde bir sürece girdim bakalım ne olacak
Insallah rabbim tum isteyen annelere nasip eder canım allab kimsenin Kucağini boş birakmasin testlerden gectinizmi esin sen.

6 ay öncesine kadar yoktu :) İlk 2 yıl işlerimizden dolayı pek düşünemedik. Sonra ani bir karar aldık ve durum bu şekilde :) Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sağlıklı bebişler, canlar.

6 ay öncesine kadar yoktu :) İlk 2 yıl işlerimizden dolayı pek düşünemedik. Sonra ani bir karar aldık ve durum bu şekilde :) Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sağlıklı bebişler, canlar.
Insallah rabbim gönlüne gore verir kuzum ilacmi kullandiki acep hormonlar bozuyor diye duydum bemde suan kendim ruhen dusunmuyom ama ilac falanda icmedim.

Insallah rabbim tum isteyen annelere nasip eder canım allab kimsenin Kucağini boş birakmasin testlerden gectinizmi esin sen.
Geçen çarşamba gittim doktora eğer gebelik oluşmazsa bu ay adetin 3 günü testler yapılacak. Pazartesi doktorun yanına gidicem muayene edecek yine yumurtlama varım yok mu diye . Hiç kür denediniz mi siz?

Back
X