- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 18
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.461
Bende 2 ay sonra 27Ben de 27 olarak sanıyordum ki bir bakmışım 28'e girmişiz. Ay yaşlandık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 ay sonra 27Ben de 27 olarak sanıyordum ki bir bakmışım 28'e girmişiz. Ay yaşlandık![]()
Bende 5 sene kuzu. Cocuk yok:) allah uzun ömürler versin bera er kuzum.2 senelik evliyim . Sen
Daha 20liklerdesin dur :)Ben de 27 olarak sanıyordum ki bir bakmışım 28'e girmişiz. Ay yaşlandık![]()
O maşallah. Erken evlilik yapmışsın. Bebiş neden yok istemiyormusun yoksa olmuyor muBende 5 sene kuzu. Cocuk yok:) allah uzun ömürler versin bera er kuzum.
3 dusuk oldu canım 4 ay öncede bir kayip verdim 1 ay yasadi kuvezde.O maşallah. Erken evlilik yapmışsın. Bebiş neden yok istemiyormusun yoksa olmuyor mu
Başın sağolsun. İçim bir tuhaf oldu ya. Allah başka acılar göstermesin tez zamanda da kucaklarımıza sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah3 dusuk oldu canım 4 ay öncede bir kayip verdim 1 ay yasadi kuvezde.
Amin canim allah razı olsun senjn varmı.Başın sağolsun. İçim bir tuhaf oldu ya. Allah başka acılar göstermesin tez zamanda da kucaklarımıza sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah![]()
Evliyim canım 3 yıllık :=)Finrod Felagund kiz sen evli bekar varmiydi unuttum ben.
Amin . Benimde yok yaklaşık 1 senedir deniyoruz. Bir boş gebeliğim oldu şimdi ise doktor takibinde bir sürece girdim bakalım ne olacakAmin canim allah razı olsun senjn varmı.
Anladım kuzu sendede bebis yok heral.Evliyim canım 3 yıllık :=)
Insallah rabbim tum isteyen annelere nasip eder canım allab kimsenin Kucağini boş birakmasin testlerden gectinizmi esin sen.Amin . Benimde yok yaklaşık 1 senedir deniyoruz. Bir boş gebeliğim oldu şimdi ise doktor takibinde bir sürece girdim bakalım ne olacak
Insallah rabbim gönlüne gore verir kuzum ilacmi kullandiki acep hormonlar bozuyor diye duydum bemde suan kendim ruhen dusunmuyom ama ilac falanda icmedim.6 ay öncesine kadar yoktu :) İlk 2 yıl işlerimizden dolayı pek düşünemedik. Sonra ani bir karar aldık ve durum bu şekilde :) Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sağlıklı bebişler, canlar.
Geçen çarşamba gittim doktora eğer gebelik oluşmazsa bu ay adetin 3 günü testler yapılacak. Pazartesi doktorun yanına gidicem muayene edecek yine yumurtlama varım yok mu diye . Hiç kür denediniz mi siz?Insallah rabbim tum isteyen annelere nasip eder canım allab kimsenin Kucağini boş birakmasin testlerden gectinizmi esin sen.
Hamilemisin canım6 ay öncesine kadar yoktu :) İlk 2 yıl işlerimizden dolayı pek düşünemedik. Sonra ani bir karar aldık ve durum bu şekilde :) Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sağlıklı bebişler, canlar.
Evet 6 aylık canımHamilemisin canım
Şahsen Hemen hamile kalanları hiç anlamıyorum. Bu kadar zor bir işi onlar nasıl hemen hallediyorlarAynen ilaçlar hormonları etkileyebiliyor. Bebek düşünürken kendimize 2 3 kat daha fazla dikkat etmeliyiz. Etkilemez dediğimiz en ufak şey bile hiç bilmediğimiz sorunlara yol açabiliyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Allah nazarlardan korusun . Bir duanı alırız o zaman. Hamilelerin duası kabul olurmuşEvet 6 aylık canım