- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.981
Zor ama ya çekilir gibi değil bazenbenimki hala ayni azcik hafiflemisdir belki okadar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor ama ya çekilir gibi değil bazenbenimki hala ayni azcik hafiflemisdir belki okadar :))
Anlamadım bende valla benim ablamda 30 yaşında oda bekar nasip kısmet işte21 yasda nie kendini evde kalmis hisediyorki bnm gorumcen 30 hala bekar
aynen oyle onceden saclarim sariydi boyattirdi siyaha simdi brakmiyo boyuyum dikat cekiyomus. giyim konusunda ayri karisir fln sinir ediyo bazen beni.. gerci bnde kiskancim amaZor ama ya çekilir gibi değil bazen
yanii nasip nezman olursa ozman..Anlamadım bende valla benim ablamda 30 yaşında oda bekar nasip kısmet işte
Aynen öyleyanii nasip nezman olursa ozman..
Hmmm sende kıskançmışsın bakkaynen oyle onceden saclarim sariydi boyattirdi siyaha simdi brakmiyo boyuyum dikat cekiyomus. giyim konusunda ayri karisir fln sinir ediyo bazen beni.. gerci bnde kiskancim ama![]()
Artik niyeyse burda tanidigim ole geldilerAllahalla gerçektenmii neden acabaa![]()
1hafta oldu geleli:)))tebrik ederim cnm ben okdar kus besledim papagan bile hicbiri konusmadii:))
yalan yok kiskancim sen deilmisin:))Hmmm sende kıskançmışsın bakkbende sinir oluyorum valla bazen öyle sacma şeylere takılıyor ki şaşırıp kalıyorum
bilyom cnm masallah ne cabuk konusdu yaaa:)))))1hafta oldu geleli:)))
Anlat cnm:))Bendemi hikayemu anlatsam:))
Bakim ben kalacakmıyım hahahahArtik niyeyse burda tanidigim ole geldiler))
Ben fazla sıkmazdim serbestti ama o olaydan sonra kiskanclik basladi bende fazla degil ama heryerde herkezden kiskanmam yerinde sadece bir kadinin huylandigi rasiz edici durumlarda.yalan yok kiskancim sen deilmisin:))
tabi abartmamak sartiyla bazen cok abartiyolar
Bende şok sirinlik yapıyor.bilyom cnm masallah ne cabuk konusdu yaaa:)))))
Insallah gotmen:)) fatiha okurum gelmezsen:)))Bakim ben kalacakmıyım hahahah
Yani ben kıskançlıktan ziyade takıntılıyım biraz hadi şöyle olursa hadi böyle olursa diye diye kendimi doldurur tüm ihtimalleri düşünür ciddi ciddi uyarırım çokta dile getirmem ama şımarmasın diye. İstemediğim bir durum olursa çıkarırım tırnaklarımı tabiki ama dediğim gibi o konuda kendisinden şüphem olmadığı için çok karışmamaya çalışıyorum (kimseye tam anlamıyla güvenmem tabiki) inşallah anlatabilmişimdiryalan yok kiskancim sen deilmisin:))
tabi abartmamak sartiyla bazen cok abartiyolar
Hahahah Allah kabul etsin bacımmmInsallah gotmen:)) fatiha okurum gelmezsen:)))
Kızzzzz bu nasıl etiketleme böyle helal olsun@Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu @Bayan Papatya @bulca @ME118 @__zuzu @Zipzip- @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893
balbocuuu @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove B Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
anlatabildin cnmYani ben kıskançlıktan ziyade takıntılıyım biraz hadi şöyle olursa hadi böyle olursa diye diye kendimi doldurur tüm ihtimalleri düşünür ciddi ciddi uyarırım çokta dile getirmem ama şımarmasın diye. İstemediğim bir durum olursa çıkarırım tırnaklarımı tabiki ama dediğim gibi o konuda kendisinden şüphem olmadığı için çok karışmamaya çalışıyorum (kimseye tam anlamıyla güvenmem tabiki) inşallah anlatabilmişimdir![]()
Ciddi misin balım nedenkii çapkınmıdır enişteanlatabildin cnmben hic guvenmiyorum kendisinee hehee
![]()