• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynen oyle onceden saclarim sariydi boyattirdi siyaha simdi brakmiyo boyuyum dikat cekiyomus. giyim konusunda ayri karisir fln sinir ediyo bazen beni.. gerci bnde kiskancim ama:oops:
Hmmm sende kıskançmışsın bakk :D bende sinir oluyorum valla bazen öyle sacma şeylere takılıyor ki şaşırıp kalıyorum

yalan yok kiskancim sen deilmisin:))
tabi abartmamak sartiyla bazen cok abartiyolar
Yani ben kıskançlıktan ziyade takıntılıyım biraz hadi şöyle olursa hadi böyle olursa diye diye kendimi doldurur tüm ihtimalleri düşünür ciddi ciddi uyarırım çokta dile getirmem ama şımarmasın diye. İstemediğim bir durum olursa çıkarırım tırnaklarımı tabiki ama dediğim gibi o konuda kendisinden şüphem olmadığı için çok karışmamaya çalışıyorum (kimseye tam anlamıyla güvenmem tabiki) inşallah anlatabilmişimdir:KK53::KK70::KK70:

Yani ben kıskançlıktan ziyade takıntılıyım biraz hadi şöyle olursa hadi böyle olursa diye diye kendimi doldurur tüm ihtimalleri düşünür ciddi ciddi uyarırım çokta dile getirmem ama şımarmasın diye. İstemediğim bir durum olursa çıkarırım tırnaklarımı tabiki ama dediğim gibi o konuda kendisinden şüphem olmadığı için çok karışmamaya çalışıyorum (kimseye tam anlamıyla güvenmem tabiki) inşallah anlatabilmişimdir:KK53::KK70::KK70:
anlatabildin cnm:KK45: ben hic guvenmiyorum kendisinee hehee:KK53:

Back
X