- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.601
İnşallah kuzum :) prenses hazretleri uyumuyor mutabiki ben 1 taneyle neler yasadim sen kimbilir nasil acilar yasadinn
insallah bu kez Rabbim yuzunu güldursun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum :) prenses hazretleri uyumuyor mutabiki ben 1 taneyle neler yasadim sen kimbilir nasil acilar yasadinn
insallah bu kez Rabbim yuzunu güldursun![]()
Gönül öyle ister artık rabbim ne nasip eder bilemem ama inşallah canımbellimi olur sende bu ay olursun pespese dogurursunuz![]()
Aminn insallah bitanem seninkilerinde Rabbim saglik versin hepsineAyy en sinir bozucu durum
Ben yatirdim cok sukur
Masallah kuzum ismi gibi omrude guzel olsun insallah ❤
17mii abooo kimden okadar ciktikiGönül öyle ister artık rabbim ne nasip eder bilemem ama inşallah canımyigene doyamadım 16 tane var
olursa buda 17 olcak
![]()
simdi uyudular efendimİnşallah kuzum :) prenses hazretleri uyumuyor mu![]()
CıksUyudunuzmu uu
6 kardeşiz biz 4 tanesinin 3er çocuğu var 1 tanesinin 4 tane var. En büyük yigenimle aramda 1 yas o 24 ben 2517mii abooo kimden okadar ciktikikackisiden yani
![]()
Hemen gözlerini kapat ve derin uykuya dalsimdi uyudular efendim![]()
Benim kizim 21 mayis dogumlu kuzum.Aminn insallah bitanem seninkilerinde Rabbim saglik versin hepsine❤
kucuk fistik emekliyormu hangi ay dogumluydu
haha ne diyo sana teyzemi halami yoksa kankimi6 kardeşiz biz 4 tanesinin 3er çocuğu var 1 tanesinin 4 tane var. En büyük yigenimle aramda 1 yas o 24 ben 25![]()
Hoşgeldin annisUyudunuzmu uu
hehe kesin şimdi kacarsin ben geldim yaaaa:/ :)))yoo seni bekliyoduk![]()
uyumaaa ben geldimmm:))Cıksama an meselesi
Maşallah maşallah:)6 kardeşiz biz 4 tanesinin 3er çocuğu var 1 tanesinin 4 tane var. En büyük yigenimle aramda 1 yas o 24 ben 25![]()
Hoşbuldum adelimm♥Hoşgeldin annis
Teyze demesi grek ama demiyohaha ne diyo sana teyzemi halami yoksa kankimi![]()
Nasılsın napıyon canımHoşbuldum adelimm♥
Valla masallah boy boy yigenlerim varhehe kesin şimdi kacarsin ben geldim yaaaa:/ :)))
uyumaaa ben geldimmm:))
Maşallah maşallah:)
yaaa yerim onu ben ya minnak şeyBenim kizim 21 mayis dogumlu kuzum.
Yurutecle jet gibi gidiyor masallah
Otururken emeklemeye donuyor bikac hareketle one dogru gidiyor ama ayagi altinda kaliyor ,cikarip gitmeyi kestiremedi daha
Bugun abilerinin odasinda gardropun kapisi hafif acikti parmagini soktu aradan tamamen acti.Kiyafetlerin altinda ortu var ,ortuyu bi cekti butun kiyafetler yere
Sonra da bana bakip guluyor
Basladi yaramazliklar![]()