• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bellimi olur sende bu ay olursun pespese dogurursunuz😅😅
Gönül öyle ister artık rabbim ne nasip eder bilemem ama inşallah canım 😂 yigene doyamadım 16 tane var 🙄😂 olursa buda 17 olcak 😁😃

Aminn insallah bitanem seninkilerinde Rabbim saglik versin hepsine🙏
kucuk fistik emekliyormu hangi ay dogumluydu
Benim kizim 21 mayis dogumlu kuzum.
Yurutecle jet gibi gidiyor masallah :-)
Otururken emeklemeye donuyor bikac hareketle one dogru gidiyor ama ayagi altinda kaliyor ,cikarip gitmeyi kestiremedi daha :-)
Bugun abilerinin odasinda gardropun kapisi hafif acikti parmagini soktu aradan tamamen acti.Kiyafetlerin altinda ortu var ,ortuyu bi cekti butun kiyafetler yere :-)
Sonra da bana bakip guluyor :-)
Basladi yaramazliklar :KK70:

yaaa yerim onu
Benim kizim 21 mayis dogumlu kuzum.
Yurutecle jet gibi gidiyor masallah :-)
Otururken emeklemeye donuyor bikac hareketle one dogru gidiyor ama ayagi altinda kaliyor ,cikarip gitmeyi kestiremedi daha :-)
Bugun abilerinin odasinda gardropun kapisi hafif acikti parmagini soktu aradan tamamen acti.Kiyafetlerin altinda ortu var ,ortuyu bi cekti butun kiyafetler yere :-)
Sonra da bana bakip guluyor :-)
Basladi yaramazliklar :KK70:
yaaa yerim onu ben ya minnak şey😍😍😍😚
benimkide 16 haziran bayadir dedigin gbi emege duruyodu ayagi altinda kaliyodu sora geri oturyodu birkac gundur sürünür şekilde emekliyo yavas yavas😂😂
seninkininde yakindir cnm bnm kizda yurutecde jet gibi dolaplar desen ayni dagitiyo özellikle camasirlari bide mutfak cekmecelerini karisdirmayi :KK70::KK70:

Back
X