Haydi hamile arkadaşlar herkes işlem yaptırdığı hastaneyi ve doktoru yazsın- anket

NilKoksal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
245
10
96
İstanbul
hamile kalan tüm arkadaşlar herkes tüp bebek yaptırdığı merkezi ve doktorun adını yazsınki kendi aramızda mini bir anket yaparak ortada para avcısı gezinen ticarethanelere kurban gitmeyelim, ne dersiniz.....

Evet çok Mantikli Ilk Tüp Bebek Denememi Erkek Infertilitesi
Ferticenter Istanbul Anadolu Yakasi
Op.dr.nuri Delikara (dr.umdan çok Memnun Kalmiştim)
2 Emriyoyla Ikizlere Hamile Kalmiştim(kaybettim 23 Haftada ömalesef)
Bir Daha Ki Denemde Ayni Dr.ma Gideceğim

benim ilk denemem şatıroğlu klinikte oldu geçen sene ve kimyasal gebelikle sonuçlandı aslında memnun kaldım ama bu sefer anatolia tüp bebek mekezinde yaptıracam Allah izin verirse.

ilk denemem ferti center istanbul anadolu yakası hiçmemnun kalmadım.sonuç negatif. .....ikinci denemem istanbul memorial hastanesi doktorum güvenç karlıkaya. herkese tavsiye ederim çok memnun kaldım. hamileyim....

ilk denemem ferti center istanbul anadolu yakası hiçmemnun kalmadım.sonuç negatif. .....ikinci denemem istanbul memorial hastanesi doktorum güvenç karlıkaya. herkese tavsiye ederim çok memnun kaldım. hamileyim....

cnm merak ettim dr.kimdi fertıcenterda aksine ben memnun kaldım tabi olabilir herkes için değişike

Menekşe ferticenter'dan neden memmun kalmadın sakıncası yoksa anlatabilirmisin birde orda ki dr'un kimdi?..Bende Şu an oraya gidiyorum biraz benimde kafam karışık

Bursa ACIBADEM HASTANESİ- Doç.Dr ŞAHİN ZETEROĞLU-erkek infertilitesi-1.Micro-hamileyim....

Ben izmirde yaşadığım için smryna art tüp bebek merkezinde tedavi oldum ve hamile kaldım,
Dr umun ismi Funda Koçyiğit
TÜp bebek nedeni : benim fsh değerimin 14 olması ve eşimde ileri hareketli spermin olmayışı.
BEn merkezden çok memnun kaldım tüm personelden ve tedavimden her keze tavsiye ederim.

benim 4.mikro denemem şuanda hamileyim ilk 3 bahçeci klıniğinde sonuncusunu anatoliada yaptırdım
anatolia da nasipoldu hamilelik

Menekşe ferticenter'dan neden memmun kalmadın sakıncası yoksa anlatabilirmisin birde orda ki dr'un kimdi?..Bende Şu an oraya gidiyorum biraz benimde kafam karışık

doktorum nuri beydi. valla ben toplama işleminden sonra çok acı çektim.yumurtalıklarımı tahtiş etmişler toplama işlemi sırasında. ölüyorum sandım.allah o acıyı kimseye yaşatmasın. transferden sonra ne yatabiliyordum ne kalkabiliyordum. cehennem gibiydi. 1 hafta çektim o acıyı ağlamaktan helak oldum. birdaha tüp bebek falan yapmam diyordum bunun içinde 1 sene bekledim. korktum aynı sancıları çekicem die. memorialde ise toplamadan çıktıktan sonra hiç ağrım olmadı. hatta ertesi gün gezmelere gittim. bi de memorialle ferti center arasında çok fark var. memorial konusunda uzman olmuş.bebeğin tutunmasına engel olacak herşeyi araştırıyorlar. ferti center öle deil. nese daha yazsam uzun olur. memnun kalan da var tabi ben memoriali gördükten sonra pişman oldum işte .senin kafan karışmasın ama herkes benim gibi olcak deil.

slm canım,ben 2 defa amerikan hastanesinde micro. sonra 1 aşılama ve 1 microda süleymaniye doğum evinde oldu hepsi negatif şimdi son olarak bursa acıbademde yada bursa jınemed de (ikisiylede görüşüp aynı gün karar vericem)önümüzdeki ay başlarız sanıyorum bu son seferde başarıcağıma inanıyorum.artık rabbime dönüp benim böyle bir derdim var demiycem, derdime dönüp benim çok büyük bir rabbim var diycem .banada hepimizede ALLAH hakkımızda hayırlı olanı versin İNŞALLAH..

arkadaşlar ilk denemem prof. engin oralcerrahpaşa;2.denemem istanbul cerrahi prof.bülent baysal dı.sonuç negatif.sorunumuz sebepsiz infertilite.gerçi her 2 doktorumdanda memnunum herkesede tavsiye ediyorum

slm arkadaşlar
ben memorial hastanesinde ilk tüp bebek denememde hamile kaldım, (nedeni bilinmeyen infertilite vardı) doktorumun ismi mustafa acet ve çok memnun kaldım tavsiye ederim

2 mikro denemem oldu istanbul fertijin tüp bebek merkezinde sonuç negatif sorunumuz sperm sayı azlığı ve ileri hareketsizlik 3. denememi kasımda düşünüyorum yine aynı merkeze gideceğim çünkü dr ve merkezden memnunum

Bende ilk denememi fatihmedikal parkta yaptırdım doktorum sevim ulakogluydu aslında çok sıcak kanlı bi doktordu ama tedavisi sanki beni pek tatmin etmedi ilk denemem negatif ikinciyi başka bi hastane düşünüorum şu an bakalım..:sm_confused:

ben 3 aşılama 1 tüp bebek süleymaniyede yaptırdım sonuç negatif 2 mikromu bahçecide yaptırdım sonuç negatif malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…