NESTLE76 - çok teşekkür ederim canım.hemen bakayım.çok duydum ama denemekte fayda var tabi. sen nasılsın?varmı bir sorun?
ben amerikan hastanesinde ilk tedavime basladım sorun benim sağ tüpümün tıkalı olması
slm öncelikle tedavinde başarılar dilerim inşallah iyi bir sonuç alırsın.bendede aynı sorun vardı tüp bebek denemelerim başarısız oldu malesef dr tıkalı olan tüpün hakkında birsey söyledimi?ben sonunda aldırdım tüpümü 3.tüp bebek tedavisine geçecegim.sizin dr hangisi ve memnunmusun cevaplarsanız sevinirim.
LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNN YARDIMMM KADER ARKİDİŞLERİM(((slm kızlar bizimde sprem sayısı sorunumuz var çok düşük ancak mikroenjeksiyon olur dediler fakat biz dr benim için gitmiştik olmuşken bide sprem sayımı yaptıralım dedik derken sonuç bu şok olduk çok üzüldük çünkü ilk gittigim dr bana sende yumurtlama sorunu var demişti .meger eşimdeymiş elimizde sadece benim hormon degerlerim ve eşimin sayı degeri var ve başka hiçbir dr gitmedik daha çok yeni hala şoktayız 3 gün oldu ve eşim ürolojiye bile daha görünmedi ama benim dr bu yöntem ile olur anca dedi şimdi adam akıllı herşeyi baştan yaptıracagımız bi hastane ve saglam bi dr arıyoruz ilk dr salaklıgından sonra güvenim azaldı dogrusu biz aydın nazillide oturuyoruz fakat tedaviyi izmirde yaptırmayı daha güvenli bulduk ancak izmirde hiçbi tanıdıgımız yok ben anca netten araştırdım ama bu evreyi geçiren kader arkadaşlarımdan ögrenmeyi dertleşmeyi istiyorum ,lütfen bana yardımcı olun beynim sulandı resmen çok kafam karışık napıcaz yaaa,bu arada allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?