Haydi hamile arkadaşlar herkes işlem yaptırdığı hastaneyi ve doktoru yazsın- anket

NESTLE76 - çok teşekkür ederim canım.hemen bakayım.çok duydum ama denemekte fayda var tabi. sen nasılsın?varmı bir sorun?

çok şükür iyilik - sağlık diyelim canım...bugün medipol de bi endokrinolog buldum ona gideceğim akşam 5 de...ütü yapmam lazım ama bir bezginlik, bir hımbıllık sorma...yarın da 2 günlük hafta sonu tatiline gidicez eşimle işte....diyorum ki iyiki hamileliğimin başlarına denk geldi bu sıcaklar ve yaz...eğer sonlarına denk gelseydi kesin doğurmuştum erkenden....

:enbuyukkk:hamile arkadaşlar hadi hepiniz buraya, doğru seçim yapmamız için klavye başına?
doğru merkez doğru doktoru arıyoruz? hani nerede ekip ruhu :uhm:

slm kızlar bende ilk tüpbebek denememde hamile kaldım ama 6+6 günlükken kaybettim benim doktorum aykut coşkun du anadolu yakasında bağdat caddesinde özel kliniği var adı feminart netten araştırabilirsiniz şimdi 3 dondurulmuşum var ekimde onlarla deneyecem yine aynı doktorumla

aykut bey cok şeker uzman ve komik bi doktor kendine acımana üzülmene izin vermiyor bi şekilde seni rahatlatıyor kendiside tüp bebek yoluyla baba olmuş biri ve işinde gerçekten iyi ben bu doktoru yakın bi doktor arkadaşımın tavsisiyle buldum

LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNN YARDIMMM KADER ARKİDİŞLERİM (((slm kızlar bizimde sprem sayısı sorunumuz var çok düşük ancak mikroenjeksiyon olur dediler fakat biz dr benim için gitmiştik olmuşken bide sprem sayımı yaptıralım dedik derken sonuç bu şok olduk çok üzüldük çünkü ilk gittigim dr bana sende yumurtlama sorunu var demişti .meger eşimdeymiş elimizde sadece benim hormon degerlerim ve eşimin sayı degeri var ve başka hiçbir dr gitmedik daha çok yeni hala şoktayız 3 gün oldu ve eşim ürolojiye bile daha görünmedi ama benim dr bu yöntem ile olur anca dedi şimdi adam akıllı herşeyi baştan yaptıracagımız bi hastane ve saglam bi dr arıyoruz ilk dr salaklıgından sonra güvenim azaldı dogrusu biz aydın nazillide oturuyoruz fakat tedaviyi izmirde yaptırmayı daha güvenli bulduk ancak izmirde hiçbi tanıdıgımız yok ben anca netten araştırdım ama bu evreyi geçiren kader arkadaşlarımdan ögrenmeyi dertleşmeyi istiyorum ,lütfen bana yardımcı olun beynim sulandı resmen çok kafam karışık napıcaz yaaa,bu arada allah hepimizin yardımcısı olsun...

Nedense Euro Fertil Ve Jinemedda Doğuru Düzgün Başari Sağlayan Görmedim Arkadaşlarimda Yaptirdi ... Ben Tam Eurofertilde Yaptiryodum Tahlillerimizi Falan Herşeyi Yaptirdik Bi Anda Yarim Biramiştim Herşeyde Hayir Var Sonra Ferticentera Döndüm Ilk Denemde Hamile Kamiştim.. özelllikle Jinemen çok Pahali Ve Başarisizz

ben amerikan hastanesinde ilk tedavime basladım sorun benim sağ tüpümün tıkalı olması

slm öncelikle tedavinde başarılar dilerim inşallah iyi bir sonuç alırsın.bendede aynı sorun vardı tüp bebek denemelerim başarısız oldu malesef dr tıkalı olan tüpün hakkında birsey söyledimi?ben sonunda aldırdım tüpümü 3.tüp bebek tedavisine geçecegim.sizin dr hangisi ve memnunmusun cevaplarsanız sevinirim.

selam yağmurcn cım e lbette bu senin fikrin ama jinemette ben ilk mıkroyu yaptırdım ve olumlu ydu sonuçta bebeklerimi kaybettim ama doktorum cok ilgili ve destekçıydı memnundum yanı ama çok zor sıkıntılı bı dönemdi kaybetmek çok kotu bı duygu senınle aynı kaderdeyız ama

ama diger euro fertil hakkındakı fıkrıne katılıyorum çok ilgizızler ve herseyyy bi nevi çoğu yerde old gibi para endeksli olmuş allah iyi karas vermeyı nasıp ets herkese dogru yeri ve ilgli kışileri selametle

ama diger euro fertil hakkındakı fıkrıne katılıyorum çok ilgizızler ve herseyyy bi nevi çoğu yerde old gibi para endeksli olmuş allah iyi karas vermeyı nasıp ets herkese dogru yeri ve ilgli kışileri selametle.....

selam cımcıme tedirgin olman normall ama yapman gerekenn şeyy iyi bi doktora gitmen çogumuzun sorunu bu zatennn mıkro le inş gebe kalırsın zaman geçirmee canım gıt doktora...

haydi arkadaşlar ankete devam. sömürmek isteyen kan emicilere rastlamamak için başarılı merkezleri paylaşalım lütfen.

benim daha önce geçirmiş oldugum bir kist ameliyatı var, çıkarılan kist anormal büyüklükte oldugu için, doktorum laparoskopiye gerek yok büyük olasılıkla işe yaramaz ameliyat dedi. doktorum bülent urman, çok araştırdım buraya gelmeden, daha önce gittiğim bi doktor laparoskopiyle bakalım demişti, ama şu anki doktorum bunların para avcılığından baska bişey olmadıgını söylüyor, en az bi tüp bebek parası harcarsın dedi bende direkt tüp bebeğe başladım,şimdilik memnunum doktorumdan ama iğnelere yeni başladım canım.... senin doktorun kim,hep bu hastanedemi tedavi oldun?

İzmir'de Erol Tavmergeni önerebilirim.İkinci denememizde hamile kaldım.Kısa sürede sonuca ulaştırabilen bir doktor.Kararları net olduğu için insanı oyalamıyor.Yani sadece gerekeni yapıyor.Alsancakta muayenehanesi var.Ayrıca Ege üniversitesi ve Şifa hastanesinde çalışıyor.

Kızlar, benim de başımdan 1 aşılama ve 1 mikro geçti. Aşılamamı amerikan hastanesinde oldum hem de hiç rahim filmi çekilmeden. Aşılamadan sonra doktora "benim rahim filmim yok,sorun olmaz mı" dedim, doktor "aa senin rahim filmin yok mu" dedi, yani o kadar dikkat etmemiş. kendisi doçentti bi de. İlk micromu eurofertil de oldum. benden önce bir arkadaşım ilk microsunda hamile kalmıştı orada, bana da şiddetle tavsiye ettiği için oraya gittim hem de avrupa yakasından.tutmadı. Şimdi dondurulmuşlarım orada olduğu için mecburen tekrar orada ikinci micromu oldum. Cuma günü belli olacak. İnşallah tutmuştur. Ama hiçbir belirtim yok. Eurofertildeki doktorum Koray bey. Ben kendisinden memnunum. Personel de güler yüzlü. Ama bu defa da tutmazsa ya memorial hastanesine ya da alman hastanesine veya bahçeci kliniğine gidicem. İnşallah gerek kalmaz...

amerikan hastanesi, bülent urman.2.tüp bebek denemesi.hamileyim.
bu konuyu çok araştırdım.en iyisi alman hastanesi
ikinci amerikan hast. üçüncüde, memeorial hastanesiymiş.
tüp bebek merkezlerini öneren hiç olmadı.hastanelerden şaşma dediler ve memnun kaldım.

merhaba kızlar bn euro fertıl gazıantepde yaptırdım ıslemlerımı ılk tup bebk denememı ve doktorumdan da klınıkdende ck memnunum cunku cok ılgılıler sagolsunlr ee banda para verırsen bnde ılgılenırım herkesle ama neyse doktorum doc dr rusen atmaca sonucum bellı olunca haber verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…